FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO poate fi considerat cu ușurință evenimentul așteptat de întreaga industrie Horeca, dar și motivul transformării Halei Laminor în locul de întâlnire al profesioniștilor care activează în domeniu în Europa de Sud-Est. Au fost 3 zile pline pentru expozanții care s-au pregătit din timp să impresioneze potențiali parteneri de afaceri români și internaționali și nu mai puțin de 10.000 de vizitatori.
Pe măsură ce se domolește entuziasmul, începem să consolidăm ecourile celei de-a treia ediții a FoodService & Hospitality Expo, reflectăm cu recunoștință asupra acestei călătorii întreprinsă în urmă cu un an. Este totodată momentul ideal să analizăm rezultatele și să adresăm mulțumiri expozanților care au ales să facă parte din acest eveniment extraordinar aducându-și contribuția unică prin segmentul pe care-l reprezintă. Mulțumim vizitatorilor care ni s-au alăturat într-un număr neașteptat, au adăugat vitalitate și energie târgului și care cu siguranță ne motivează să ridicăm constant ștacheta.
Suntem recunoscători și profesioniștilor din echipele organizatorice care, de la planificare până la execuție, au demonstrat răbdare și s-au asigurat în permanență că toată lumea beneficiază de cele mai bune condiții pentru a se bucura de experiența târgului. Pentru că ne dorim ca astfel de evenimente să devină referință în anii următori, vom folosi experiența câștigată pentru a preîntâmpina provocările de la edițiile viitoare.
“Vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat inițiativei mele de a transforma capitala pentru 3 zile în centrul de interes al industrie Horeca din regiune. A fost un efort susținut de aproximativ un an, de la identificarea locației potrivite, la promovare, amenajare și culminând cu târgul în sine. M-am bucurat să constat că profesioniștii din țara noastră mi-au oferit sprijin necondiționat, un semn că un târg de asemenea anvergură era deopotrivă așteptat și dorit. Sunt mândră să fac parte dintr-o comunitate de profesioniști desăvârșiți, de antreprenori creativi care se străduiesc să transforme România într-un exemplu de evoluție a ospitalității.
Pot să declar fără dubiu că am reușit să facem din FoodService & Hospitality Expo un târg care este comparabil cu evenimente similare din alte țări, să creăm cadrul în care fiecare vizitator sau antreprenor și-a identificat cu ușurință aria de interes, a găsit soluții și parteneri”, a declarat Silvia Ion – organizatorul și inițiatorul acestui proiect.