fbpx

Workshop – „Arhitectii de brand”

Workshop – „Arhitectii de brand”

O discutie cu arhitecti, designeri de interior si arhitecti de brand, oameni care au experienta de constructia de branduri horeca.

Sebastian Mindroiu este arhitect, designer de interior și expert în domeniul ospitalității, cu o experiență de peste 10 ani în lucrul cu jucători cheie de pe piața din România. Pe lângă activitatea sa de arhitect, este membru fondator în mai multe companii din diverse domenii. În 2013 a devenit fondator și managing partner la PickTwo Studio, o companie de arhitectură și design interior cu sediul în București, care realizeaza proiecte de design interior pentru restaurante, birouri si spatii comerciale. În 2016 a devenit membru fondator al Restograf, un startup tech și platformă online dedicată îmbunătățirii serviciilor de restaurant și experiențelor clienților din lumea ospitalității. Sebastian și-a finalizat studiile de Arhitectură de Interioare la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” din București, România în 2011 și deține un Executive MBA la Universitatea WU din Viena în 2022.

In cei 10 ani de activitate Picktwo Studio, Sebastian a dezvoltat o echipa de proiectare cu 25 de membri, cu specializari in proiecte comerciale de restaurante, hoteluri si office. Echipa Picktwo are peste 500 de proiecte finalizate, cu o suprafata totala de aproximativ 150.000 mp, si investitii gestionate de 75 M Eur.

Speakeri

  • Radu Calin – Fondator Picktwo Studio – va vorbi despre Design Anticipativ si Bugetul unui proiect de design de restaurant
  • Alina Filipoiu – Fondator 441 Design Powerhouse – va vorbi despre Branding – Cum construiesti un brand de restaurant?
  • Victor Grosu – Fondator Grosu Art Studio – va vorbi despre Relatia designer – client intr-un proiect de restaurant

Despre Picktwo Studio

PickTwo este un studio de design interior care creează soluții personalizate pentru spații de ospitalitate, birouri și retail.

Misiunea noastră este să găsim un concept și o atmosfera diferită, unică pentru fiecare proiect. Ne place să lucrăm cu companii, să le spunem povestea și să inspirăm utilizatorii finali să devină parte din lumea pe care o creăm!

Am început în 2013 ca un studio de design cu servicii de nișă în domeniul ospitalității. Pe măsură ce au trecut anii am început să luăm proiecte pentru birouri, hoteluri și spații comerciale. În acest proces am onorat cererile de concepte de afaceri, arhitectură, design grafic și consultanță.

Astăzi, serviciile noastre adoptă o abordare mult mai complexă și mai largă, întrucât ne propunem să fim un „ghișeu unic”. Suntem o agenție de design interior care poate crea și implementa concepte de brand unice sub forme fizice!

441 Design Powerhouse

441 Design Powerhouse este o agentie de creație specializată în branding, design graphic și arhitectură de interior, dedicată dezvoltării experiențelor care generează legături emoționale între proiecte și publicul lor. Gândirea independentă şi abordarea axată pe om le permit să construiască proiecte relevante, cu impact pozitiv pentru businessurile clientilor. Cred în lucrurile impecabil făcute, fie că e vorba de o identitate vizuală de brand, de o amenajare sau de un cappuccino.

Grosu Art Studio

Te-ai întrebat vreodată ce face diferența dintre un restaurant de succes și unul care iese de pe piață la doar câteva luni de la inaugurare? Misiunea noastră este să vă răspundem la toate întrebările și să vă fim alături în călătoria de la o idee bună la un proiect de referință în industria ospitalității.

…………………………………………………..

Accesul este permis tuturor participantilor la Foodservice & Hospitality Expo in limita locurilor disponibile.

Detalii eveniment
Fondator Picktwo Studio
Fondator 441 Design Powerhouse
Fondator Grosu Art Studio
Detalii eveniment
Parteneri