Ceremonia de deschidere, care va avea loc pe 8 noiembrie la ora 10:30, va aduce în fața vizitatorilor prezenți și a expozanților nume importante din industrie și reprezentanți ai autorităților publice.
Workshop – Formarea echipelor performante în restaurante Teme principale: Cum se construiește o echipă de top în ospitalitate Trainingul continuu și cultura serviciului Standardele internaționale și cum pot fi adaptate în România Leadership și motivație în restaurante premium Speakeri: Alin...
Workshop: Ingrediente locale, farfurii globale Focus: Integrarea produsului local in meniul restaurantului Studii de caz: restaurante care au reușit (și altele care s-au împotmolit) în integrarea produselor locale: • Analize de preț: cât costă cu adevărat să alegi producători locali...
Workshop – Sweet Business: Viitorul Cofetariei si al Deserturilor Focus: Trenduri în cofetărie (patiserie moderna, deserturi,inghetata, influențe internaționale) Cum se construieste un brand de cofetărie de succes Rolul deserturilor în experiența unui restaurant si în evenimente. Speakeri: • Daciana Sarbu...
Workshop: Cele mai noi direcții în gastronomie Teme abordate: • Ingredientele-vedetă ale anului 2026 • Noi concepte de meniu: de la comfort food premium la experiențe multisenzoriale Speakeri: Chef Orlando Zaharia Chef Ștefan Popescu Chef Vlad Padurescu ………………………………………………….. Accesul este...
Demonstrație culinară – Fratelli Group „HoReCa de ieri, de azi, de mâine – o incursiune gastronomică între nostalgie, identitate și viitor” Ce ne definește, de fapt, ca bucătărie națională? Ce ne mai leagă astăzi de aromele copilăriei, de mesele simple,...
Alexandru Bădițoaia – Demonstrație culinara „Călătorie Asiatică” Un parcurs culinar prin Asia, reinterpretat cu creativitate – de la tartar coreean și sushi japonez, până la deserturi cu accente fine de miso caramel. O experiență echilibrată între tradiție și inovație. Preparatele...
Workshop – High Level Human Marketing in the Age of AI Teme principale: AI în marketing – facilitator sau barieră emoțională? Provocarea brandurilor mari: încrederea istorică vs. relevanța umană Recalibrarea marketingului „high level” Moderator Radu Calin (head of board Restograf,...
Workshop – „Cum ne protejam cash flow-ul companiei in vremuri incerte?” Speakeri: Iancu Guda Radu Tanase Iancu Guda a acumulat o experiență de aproape 20 de ani privind managementul riscului de credit în cadrul Coface, una din cele mai importante...
Workshop – Designul experienței Focus Cum să creezi experiențe memorabile pentru oaspeți Public-țintă Restauratori, designeri Teme principale Cum se construiește emoția din primul minut: lumină, miros, sunet, temperatură Importanța designului multisenzorial Studii de caz: restaurante care își “semnează” experiența printr-un...