fbpx

Povestea noastra

Horeca Insight

Horeca Insight

Horeca Insight este cea mai relevantă platformă de informare și comunicare, cât și organizator de evenimente B2B dedicate industriei Horeca. Conferințele și Gala Horeca Awards  își propun să reunească retailerii de produse alimentare și operatorii HORECA în evenimente specializate al cărui unic scop este creșterea, evoluția și networking-ul.

Misiunea noastră este identificarea tendințelor și crearea spațiului adecvat în care operatorii industriei pot interacționa și întreține dialoguri constructive, indiferent de nivelul la care se află.

Permiteți-mi să vă adresez o invitație caldă pentru a explora oportunitățile sporite din viitoarea a patra ediție a FoodService & Hospitality Expo. Având în vedere ecourile unei ediții a treia peste așteptări, am încredere că vom ajunge în topul minții când vine vorba de târguri de specialitate Horeca.
Această a patra ediție promite să fie mai impresionantă atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori, prezentând o mai mare diversitate, rezultate cuantificabile și o imagine îmbunătățită și o recunoaștere a mărcii. Încurajez toți antreprenorii să profite de această oportunitate pentru o creștere substanțială a afacerilor prin participarea la cel mai important Food Expo din toamna anului 2024. Nu numai că va pune compania pe drumul său către o dezvoltare semnificativă, dar va asigura și pașii îndrăzneți către succesul viitor.
Cu sinceritate, Silvia Ion – Managing partner Horeca Insight

Online
 • Oferim o sursă completă de informații B2B prin platforma online www.horecainsight.ro
 • Interviuri cu proprietari de locații, chefs, antreprenori, furnizori de produse și servicii;
 • Tendințe în Ospitalitate, design, mobilier și tehnologie și echipamente;
 • Analize relevante privind evoluția pieței, informații financiare, topuri, noutăți legislative și fiscalitate;
 • Prezentări ale unei vaste game de produse și servicii ale furnizorilor care deservesc industria Horeca.
Evenimente

Evenimentele organizate și găzduite de Horeca Insight sunt un excelent prilej de networking pentru manageri, profesioniști și furnizori să abordeze teme curente și trenduri din mediul economic european aplicabile Industriei Ospitalității.

Conferințele Horeca Nexl Level sunt organizate anual și abordează trei teme principale de importanță majoră pentru profesioniștii Horeca: Băuturi, Mâncare și Deserturi.

Hotel Forum Încercăm să oferim anual un cadru de dezbatere a „celor mai fierbinți” subiecte din industria hotelieră, de la o privire de ansamblu asupra evoluției piețelor locale și oportunităților de dezvoltare pe termen scurt și mediu până la necesitatea implicării autorităților competente şi dezbaterea asupra noutăţilor legislative.

Horeca Awards reprezintă singura gală care onorează meritele profesioniștilor Horeca, ca o recunoaștere a profesionalismului, muncii de zi cu zi și imaginii acelui om sau companie de pe piață.

Marketing Zone SRL | office@horecainsight.ro | www.horecainsight.ro

Food Hub Consulting

Food Hub Consulting

Foodhub Consulting este o companie din industria alimentară cu peste 10 ani de experiență. Au exportat cu succes pe noi piețe din Europa, au creat departamente de livrare pentru mai multe lanțuri alimentare locale și au dezvoltat concepte unice de F&B.

Bazându-se pe experiența lor vastă, Foodhub Consulting își conduce propria agenție de consultanță specializată în marketing pentru produse alimentare și delivery. Gândirea lor strategică, ideile inovatoare și istoricul pertinent îi ajută pe clienți să iși crească vânzările și nivelul de satisfacție al clienților.

Misiunea noastră este să identificăm tendințele și să oferim sprijin sectorului ospitalității ca membru de încredere al mediului de afaceri european.

Fondatorul Foodhub Consulting Odai Shhab se angajează să promoveze România ca piață și producător alimentar major în regiunea Europei de Est și să ajute companiile din industria alimentară să reușească pe această piață dinamică și interesantă.

Odai Shhab – Founder Food Hub Consulting

Food Hub Consulting SRL | office@foodhubconsulting.ro | www.foodhubconsulting.ro

Recent Posts

  Recent Comments

  Niciun comentariu de arătat.
  Latest Posts
  Ads
  Categories
  • Nicio categorie