fbpx

Kitchen Battle – Day 3

Diverse echipe, de la bucătăria rafinată la pub-uri, gătesc în direct pe scenă și se întrec între ele în fața unei audiențe care va degusta mâncarea și va vota preparatele pe care le-a apreciat cel mai mult.

Echipele care concurează:

  • Alex Petricean – Chef at Noua
  • Alexandru Dumitru – Chef at La Hambar
  • Marian Zăncianu – Chef at Zori
  • Mihai Iosif Toader – Chef at Soro Lume
  • Oana Coantă – Chef at Bistro de l’Arte
  • Radu Ionescu – Chef at Kaiamo

Nu este doar o competiție gastronomică. Ci una care ajută oameni.

  • DUEL: În trei seri, câte două echipe de bucătari din restaurante renumite se înfruntă în fața participanților.
  • IMPROVIZAȚIE: Echipele gătesc cu un coș de alimente identic, iar conținutul coșului îl află doar în ziua evenimentului.
  • PRESIUNEA TIMPULUI: Echipele trebuie să creeze în timp scurt o masă cu patru feluri de mâncare pentru 150 de oaspeți.
  • VOTUL: Fiecare invitat votează pe cel care i-a plăcut cel mai mult.

Darul tău ajută oameni.

Chef Adrian Hădean va fi GAZDA Kitchen Battle. Cele mai frumoase relații de business sau prietenii se leagă în jurul meselor. A meselor lungi, mai ales. Creatii culinare unice, făcute exclusiv pentru Kitchen Battle. Fondurile obținute din vânzarea biletelor merg către proiectele SocialFood ale asociației caritabile fondate de Adrian Hădean.

Pentru a te afla pe lista participanților, cumpără un bilet de aici. Pentru a afla mai multe despre acest eveniment acesati site-ul evenimentului.
Chef Adrian Hădean te va saluta personal la sosirea la eveniment. Vei fi parte din grupul celor 450 de oameni care participă pentru prima dată la Kitchen Battle în România și care știu ce important este să ajuți pe cei aflați la nevoie. Darul tău va fi multiplicat de 450 de ori, în 3 seri consecutive.

Juriul este format din personalități. Tu votezi alături de Chef Adrian Hădean.

Acces la Kitchen Battle

600 lei / bilet Atât este donația pentru a obține un loc la Kitchen Battle. Te rugăm să alegi seara în care vei participa și să urmezi acest link pentru plată. Vino în cuplu sau cu mai mulți prieteni, să împărțiți bucuria darului.

Eveniment organizat de:

 

 

…………………………………………………..

Accesul este restrictionat doar posesorilor de bilete pentru Kitchen Battle. Programul Foodservice & Hospitality Expo este in fiecare zi pana la ora 18:00 pentru a lasa loc Kitchen Battle ce incepe in fiecare zi de la ora 19:00.

Detalii eveniment
Chef at Kaiamo
Chef at Bistro de l'Arte
Chef at Soro Lume
Chef at zori
Chef at La Hambar
Chef at Noua
Detalii eveniment
Parteneri