fbpx

Razvan Burlacu – Degustare cafele dupa protocolul profesionist de cupping din prajitorie

Razvan Burlacu – Degustare cafele dupa protocolul profesionist de cupping din prajitorie cu masuratori precise, gramaje si intervale de timp precise

O selectie de 10 cafele dintre care :

  • 2 blenduri de specialitate
  • 2 origini profil aromatic ciocolatiu gama Foundation
  • 2 origini profil aromatic fructat gama Discovery
  • 2 microloturi profil aromatic Floral si Exotic gama Revelation
  • 2 raritati profile Experimetale din gama de raritati Pearls

Cafea preparata la filtru manual, intr-un ritual de precizie si maiestrie, selectei din gama de raritati Pearls, degustare la liber pentru cei interesati.

Preparare espresso si specialitati cu lapte la espressorul tip „rama tablou” Aremde.

…………………………………………………..

Accesul este permis tuturor participantilor la Foodservice & Hospitality Expo in limita locurilor disponibile.

Detalii eveniment
Detalii eveniment
Parteneri