Flavian Dobre – Demonstratie culinara „Participare intr-o competitie” Datorita faptului ca Romania are din ce in ce mai putini competitori pe partea fastronomica la competitii vom face o demonstratie in care sa aratam doritorilor cum se participa la cel mai...
Dragos Bercea – Demonstratie culinara „Gustari de evenimente” Chef Dragos Bercea a participat la prima ediție a show-ului culinar Top Chef de la Antena 1, ajungând în marea finală. Este o prezență constantă pe platourile de televiziune ca invitat în...
Giuseppe Buscicchio si Chef Robert Voicu – Demonstratie culinara „Meniurile Viitorului” În cadrul evenimentului, Chef Giuseppe Buscicchio împreună cu Chef Robert Voicu vor pune în practică 2 trenduri din Meniurile Viitorului unde vor găti 2 preparate inedite. Giuseppe Buscicchio se...
Marian Zancianu – Demonstratie culinara Head Chef & Owner la ZORI Restaurant din Iași, cu 13+ ani de experiență în bucătărie, cu o afinitate aparte pentru zona de Fine Dining, și cu o dorință nesfârșită de a crea mâncare menită...
Ceremonia de deschidere, care va avea loc pe 16 noiembrie la ora 10:30, va aduce în fața vizitatorilor prezenți și a expozanților nume importante din industrie și reprezentanți ai autorităților publice, printre care: Silvia Ion, Co-organizator și reprezentant Horeca Insight...
Demonstratie culinara – Chef Florin Ciobanu si Chef Mihai Petre Preparat : GUSTARE – Restaurantul Națiunilor la IKA – ( Olimpiada Bucătarilor) – Competiție mondială unde echipa României a luat medalie de argint Balotina din muschi de vitel cu prapore...
Chef Alex Cîrțu va susține pe scena principală o demonstrație culinară ce reflectă pasiunea sa pentru preparate echilibrate și pline de savoare. Chef Alex Cîrțu și-a consolidat reputația prin implicarea sa în diverse domenii conexe: de la consultanță culinară și...
Chef Oana Coanta – Demonstratie culinara Oana Coantă este chef și manager la Bistro de l’Arte din Brașov, unde promovează bucătăria românească, slow-food și conceptul eat local, folosind doar ingrediente de sezon, autentice. Prin preparatele ei, Oana îndeamnă la descoperirea...
Lansarea oficială în România a celei de-a noua ediții a Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, având ca temă Dieta Mediteraneeană și bucătăria noastră la origini: Sănătate și Tradiție, în prezența Dnei Valeria Baistrocchi, Vice Ambasador al Italiei la București. Antonio Passarelli – Demonstrație...
Chef Giuseppe Angino – Demonstrație culinară Preparat: Casarecce con fonduta di pecorino, guanciale e pepe. Chef Giuseppe Angino a iubit întotdeauna arta culinară, o pasiune pe care a moștenit-o de la mama sa. Giuseppe a mers inițial la universitate, dar apoi...