Ceremonia de deschidere, care va avea loc pe 8 noiembrie la ora 10:30, va aduce în fața vizitatorilor prezenți și a expozanților nume importante din industrie și reprezentanți ai autorităților publice.
Paolo Gramaglia – Demonstratie culinara „Pastele La Molisana și un Chef Michelin!” Paolo Gramaglia, născut în 1964, este executive chef și detine restaurantul President din Pompei, Italia, pasiunea sa pentru bucătărie născându-se practic odată cu el. După studiile matematice, care...
Alexandru Bădițoaia – Demonstrație culinara „Călătorie Asiatică” Un parcurs culinar prin Asia, reinterpretat cu creativitate – de la tartar coreean și sushi japonez, până la deserturi cu accente fine de miso caramel. O experiență echilibrată între tradiție și inovație. Preparatele...
Alin Barabancea si Laurentiu Hairadin – Demonstratie culinara „Horeca de ieri, de azi, de mâine” Cum arată viitorul HoReCa atunci când folosim resursele de azi, dar cu gândirea și tehnologiile de mâine? Nu vorbim despre lux inaccesibil, ci despre cum...
Mutti aduce excelența la Foodservice & Hospitality Expo 2025: Chef Cristian Frățieanu Când un chef pasionat întâlnește gustul autentic al roșiilor Mutti, rezultatul nu poate fi decât o rețetă plină de culoare, prospețime și calitate premium. Parteneriatul dintre Chef Cristian...
Vlad Padurescu – Demonstratie culinara „Importanta ingredientelor dar si a tehnicilor. Interventii minime cu impact maxim asupra texturii si gusturilor” Vom demonstra cum felul in care taiem carnea are un impact major in perceptia fragezimii si suculentei dar si felul...
The Romanian Pizza Challenge aflat la a doua ediție, concursul își propune să identifice și să promoveze cei mai talentați pizzaioli din România, oferindu-le posibilitatea de a accesa scena competițiilor internaționale. Concurenții vor crea propria rețetă de pizza – fie...