fbpx

Workshop – „Digitalizarea ca sursa de profit”

Workshop – „Digitalizarea ca sursa de profit”

Speakeri:

  • Odai Shhab – Foodhub Consulting
  • Sebastian Mindroiu – Restrograf
  • Ionut Berbecaru – ialoc

FoodHub Consulting este prima agenție de consultanță & implementare de marketing pentru segmentul de food delivery, specializată în creșterea liniilor de business din HoReCa prin platformele de livrare. Misiunea FoodHub Consulting: să contribuim activ în dezvoltarea segmentului HoReCa prin componenta de delivery marketing – un segment inovator care permite business-urilor din industria ospitalității să se dezvolte scalabil prin extinderea canalelor de vânzare. Serviciile noastre acoperă consultanță nișată și strategii de marketing adaptate nevoilor și provocărilor specifice clienților. Construim în jurul valorilor noastre fundamentale – angajamentul responsabil față de client, soluții customizate și expertiza de nișă – care stau la baza rezultatelor noastre.

Restograf este cel mai cunoscut blog de restaurante din Romania. Inceput in 2008 ca un blog personal, este astazi o platforma complexa si completa care inglobeaza mai multe medii de comunicare: website cu 100.000 de viziatatori lunari, newsletter cu 50.000 de abonati, canale social media de Facebook, Instagram si Tiktok cu peste 50.000 de subscriberi, si incepand de azi un podcast al industriei. Restograf este pe langa o platforma de comunicare pentru restaurante, o agentie de media care poate crea content pentru fiecare brand in parte.

ialoc, înființat în 2017, este un set de solutii digitale create special pentru industria HoReCa. Utilizând ialoc, restaurantele își pot îmbunătăți gestionarea rezervărilor, eficientiza plățile și reduce timpul alocat proceselor interne. Aceste aplicații permit restaurantelor și clienților să finalizeze mai rapid plățile la masă, crescând astfel ritmul de lucru. Până acum, ialoc a ajutat la servirea a peste 3 milioane de clienți în restaurante și a simplificat procesul de plată pentru peste 50.000 de clienți.

…………………………………………………..

Accesul este permis tuturor participantilor la Foodservice & Hospitality Expo in limita locurilor disponibile.Workshop – „Arhitectii de brand”

Detalii eveniment
Detalii eveniment