Bogdan Cozma – Demonstratie culinara „Somon, eficienta si evitarea risipei alimentare”
Chef Bogdan Cozma aduce experiențe unice în farfuriile tuturor clienților săi, prin conceptul de Private Traveling Chef. Acesta organizează mese private, atât la domiciliul clienților, cât și în alte locații inedite, reușind să transmită emoție și savoare prin preparatele sale.
De-a lungul carierei a acceptat orice provocare, pentru că fiecare experiență a reprezentat un pas înainte spre evoluție.
Deține titlul de Executive Chef nivel 3 Escoffier, a participat la o serie de competiții internaționale de renume, iar în prezent este antrenor al echipei naționale de bucătari juniori a României, pe care în această perioadă o antrenează pentru participarea la Olimpiada Culinară de la Stuttgart din februarie 2024.
Bogdan Cozma este Head Chef la Bistro Selgros Brașov și membru al juriului Chefs en Or International.
…………………………………………………..
Accesul este permis tuturor participantilor la Foodservice & Hospitality Expo in limita locurilor disponibile.