fbpx

Razvan Burlacu – Pairing-ul de cafea si dulciuri

Razvan Burlacu – Pairing-ul de cafea si dulciuri

Pentru preparatele dulci ale lui Flavian Dobre, Razvan Burlacu ne va incanta cu un peiring de cafea marca Taste Crafters.

  • prajitura cu ciocolata alba pairing cu Flat White din Origine Brazilia si Lapte de Ovaz – profil aromatic nuci si migdale, care sa estompeze dulceata intensa a ciocolatei albe prin doza dubla de espresso din preparatul cu lapte.
  • prajitura cu ciocolata foarte amara pairing cu cappuccino cu lapte natural 4.2% grasime cu baza shot espresso din  blendul Milky Way ( blend realizat din 3 origini, Ethiopia, Guatemala si Brazilia) – preparatul cu lapte va fi extrem de dulce si va balansa intensitatea amaruie a prajiturii
  • prajitura cu mar si scortisoara pairing cu un shot dublu de espresso preparat din microlotul Costa Rica Cinnamon, cu note de ciocolata si scortisoara, obtinute in mod natural prin fermentarea avansata de tip „thermal shock” prin care boabele de cafea dezvolta o complexitate aromatica deosebita.
  • prajitura cu migdale si fistic pairing cu cafea preparata la filtru manual din microlotul Rwanda Sour Cherry, cu note de visine coapte, pere golden si struguri – vibranta si lejeritatea cafelei la filtru va da o nota de prospetime  si va elibera papilele gustative de postgustul uleiurilor oleaginoase.
  • prajitura cu lapte pairing cu cafea microlot Strawberry Punch, cofermentare cu fructe naturale capsuni, din Columbia – neutralitatea prajiturii cu lapte va fi imbogatita de notele fructate intense ale cafelei experimentale, creand astfel o complexitate aromatica placuta.

…………………………………………………..

Accesul este permis tuturor participantilor la Foodservice & Hospitality Expo in limita locurilor disponibile.

Detalii eveniment
Detalii eveniment
Parteneri