fbpx

UniChef Cup 2023

UniChef Cup 2023

UniChef este un proiect educațional susținut de Unilever Food Solutions România, prin care bucătarii învață în mod practic de la trainerii din comunitate, despre ultimele noutăți din piață, tehnici de preparare, trenduri internaționale, dobândesc cunoștințe și află mai multe informații din domeniul HoReCa pentru a deveni adevărați artiști ai gastronomiei!

 Proiectul a început în 2016 și până în prezent a strâns:

  • 2006 membri
  • 54 Chefi Ambasadori
  • 33 module de curs
  • 28 Chefi Traineri
  • 11 orașe unde au avut loc sesiuni de training
  • 164 rețete
  • 1 Incubator Delivery cu 9 sesiuni ținute de experți din diferite arii HoReCa
  • 2 Workshop-uri (Bucătăria Vegană & Food Truck)
  • 4 ediții UniChef CUP 

Ce înseamnă UniChef CUP?

UniChef CUP este competiția care îi provoacă pe bucătari să fie la curent cu ultimele tehnici și trenduri culinare, dar și să își testeze nivelul profesional.

Prima ediție a avut loc în 2017, unde 5 finaliști au gătit în fața unui juriu compus din bucătari cu experiență. Anul acesta, concursul se află la a 5-a ediție. Competiția finală va avea loc pe 5 noiembrie, în cadrul FoodService & Hospitality Expo 2023.

Unichef CUP a fost conceput pentru a ajuta și promova bucătarii profesioniști. În fiecare an, în competiție s-au înscris bucătari din toată țara. Ulterior, aceștia au devenit bucătari cunoscuți în comunitatea HoReCa.

De la prima ediție și până în prezent, comunitatea a strâns traineri cunoscuți la nivel național și bucătari care sunt moderatori și jurați în emisiunile TV.

Unilever Food Solutions este o afacere fondată de bucătari chefi, o companie globală care creează soluții culinare pentru bucătari din întreaga lume. Întrucât știu cu ce se confruntă bucătarii în fiecare zi în bucătărie, Unilever Food Solutions are misiunea de a inspira și ajuta chefii să-și satisfacă oaspeții în fiecare zi cu ingrediente și servicii profesionale de înaltă calitate.

Bazându-se pe experienţa lor extinsă în domeniul serviciilor alimentare profesionale, echipa lor formată din peste 200 de bucătari chefi creează soluţii de preparate care se remarcă printr-un echilibru între un gust uluitor, versatilitate şi valoare nutritivă la un standard constant ridicat.

Promisiunea UFS are la bază 3 piloni:

  • Sprijin oferit operatorilor cu ajutorul expertizei echipelor UFS.
  • Inspirație: ajutor oferit bucătarilor pentru a ține pasul cu tendințele. Conținut de actualitate pentru a le veni în ajutorul operatorilor HoReCa precum importanța preparatelor pe bază de plante, trenduri în bucătărie, rețete instagramabile și multe altele.
  • Progres: inițiative de promovare a sustenabilității și oferirea de programe de educație pentru bucătari pentru a se asigura că operatorii sunt pregătiți pentru viitor.

 

Vezi cum a fost la editia UniChef Cup 2022

Detalii eveniment
Detalii eveniment
Parteneri