fbpx

Mihai Munteanu – Demonstrație culinară „The Vegetarian Butcher”

Mihai Munteanu – Demonstrație culinară „The Vegetarian Butcher”

Ești bucătar profesionist sau lucrezi în HoReCa și ai nevoie de inspirație pentru meniul tău? Descoperă alternativele gustoase, chiar și pentru consumatorii de carne, pe bază de plante de la #TheVegetarianButcher.

Duminică, 5 noiembrie, Chef Mihai Munteanu (Munti) este prezent la standul The Vegetarian Butcher din cadrul Foodservice & Hospitality Expo, să gătească și să te încânte cu preparate pregătite cu produsele vegetariene și vegane din gama The Vegetarian Butcher. Te așteptăm de la ora 12:30 să iei parte la demonstrația culinară și să deguști din bunătățile pe care le va pregăti!

Mihai Munteanu alias Chef Munti activează pe piața HoReCa din România încă din 2015, după ce s-a întors din Marea Britanie unde și-a început cariera de bucătar. De atunci a participat activ atât în cadrul restaurantelor pe care le manageriază cât și în piața de street food din țară, deținând două dintre cele mai bine cotate food truck-uri la nivel național. Cu multă muncă și răbdare a reușit să-și câștige locul în inimile clienților iar în 2019 a câștigat sezonul 6 “Chefi la Cuțite”,celebrul show culinar TV. În prezent, îl găsim gătind la JO Lounge și Los Amantes în capitală.

“Am rămas uimit de produsele din gama The Vegetarian Butcher. Le-am gustat, textura este impresionantă. Nu mă așteptam ca ele, fiind făcute din soia și grâu, să aibă textura și gustul de carne.”

Cu The Vegetarian Butcher, rețetele îndrăgite sunt preparate integral din plante, într-o manieră complet nouă și într-o gama variată, de la burgeri vegetarieni și paste bolognese vegetariene, până la fileuri vegane, salate și crispy. Produsele THE VEGETARIAN BUTCHER se vând în 25 de țări și 13.000 de magazine din întreaga lume, iar acum și în România, prin intermediul Unilever Food Solutions.

Descoperă în cadrul demonstrației culinare, ce produse din gama The Vegetarian Butcher va folosi Chef Munti pentru a crea o rețetă vegană și una vegetariană, ambele delicioase și potrivite pentru toate tipurile de consumatori.

Detalii eveniment
Detalii eveniment
Parteneri