fbpx

Alin Barabancea – Demonstratie culinara „Bucatarie modernă”

Alin Barabancea – Demonstratie culinara „Bucatarie modernă”

  • Salata orientala prezentata in diferite texturi
  • Griș cu lapte, castane si cireșe amare in stil modern

Despre salata orientala ne aducem aminte cu drag, face parte din meniul copilăriei fiecăruia dintre noi, într-un fel sau altul .
Cu măsline sau fără, cu maioneza sau fără, aceasta salata consacrată in romania, împrumutată de altfel de la alte culturi gastronomice, va fi prezentată in fata voastră intr-un mod inedit ducându-va însă cu gândul in copilaria de mult apusă .

Grișul cu lapte cu siguranța ne trezește amintiri frumoase de fiecare data când ne gândim la el, însă de aceasta data am ales sa îl prezint într-un mod inedit si o combinație extrem de surprinzătoare care va trezi acele amintiri din jurul farfuriei aburindă, așteptând sa ne înfruptăm cu drag din acest desert foarte popular .

Alin Barabancea este Chef de aproape 17 ani, parcurgând etapele meseriei încă de tânăr, succesul nu a întârziat să apară iar la frageda vârsta de 24 de ani, ocupam pentru prima data poziția de head chef.
Parcursul a fost unul de anvergura, urmând câștigarea si participarea in concursuri naționale si internațional-regionale, membru in echipele de bucătari ale României, ocupând poziția de bucatar sef in restaurante de renume din Bucuresti si din țară, cât si consultant in industria Horeca. Brand ambasador al unui celebru lanț cash&carry, cât si imagine in cadrul aceluiași lanț.

Totodată la momentul actual este moderator Umami: al 5-lea gust, emisiune difuzată la ProTv in fiecare duminica ora 10:30 fiind principalul proiect alături de care l-a  făcut cunoscut publicului larg.

…………………………………………………..

Accesul este permis tuturor participantilor la Foodservice & Hospitality Expo in limita locurilor disponibile.

Detalii eveniment
Detalii eveniment