fbpx

Workshop – „AI în HoReCa: Soluții practice de automatizare operațională”

Workshop – „AI în HoReCa: Soluții practice de automatizare operațională”

Te-ai săturat să-ți pierzi timpul cu taskuri repetitive și operațiuni care îți consumă resurse? Ai vrea să-ți optimizezi afacerea, dar nu știi de unde să începi? Acest workshop demonstrează practic cum utilizarea A.I. în industria HoReCa îți face viața mai ușoară.

Odi Onyejekwe este fondatorul Uptivate, o companie de consultanță operațională focusată pe procese operaționale, automatizări și soluții A.I. menite să aducă un plus de structură în antreprenoriatul românesc. Cu peste 15 ani de experiență în diverse departamente comerciale, management și dezvoltarea echipelor, din care 4 ani în food delivery, Odi are expertiza necesară pentru a ghida afacerea ta spre optimizare și eficiență.

Gabriel Anuță este fondatorul brandului BABOON, o agenție cu un portofoliu divers de servicii web. Alături de echipa sa lucrează cu un număr variat de clienți, oferindu-le servicii de marketing digital, postări, optimizare SEO și dezvoltare web. În plus, Gabriel a inițiat proiectul Baboon Robots, care se aventurează în domeniul roboților software și inteligenței artificiale în România.

Ce-o să discutăm:

• Tehnici de automatizare a suportului pentru clienți care să elimine oboseala și eroarea umană.
• Modalități eficiente de a-ți optimiza fluxurile de lucru, scutind timp și resurse.
• Demonstrații practice de soluții A.I. care pot rezolva până la 90% din problemele de comunicare cu clienții.

Pentru cine e acest workshop:

• Antreprenori și manageri în HoReCa, dar și furnizori de servicii pentru această industrie.

Vino să descoperi cum tehnologia inteligentă te poate ajuta să-ți optimizezi și să-ți automatizezi operațiunile.  Hai să găsim soluții, nu doar să vorbim despre probleme!

 

…………………………………………………..

Accesul este permis tuturor participantilor la Foodservice & Hospitality Expo in limita locurilor disponibile.

Detalii eveniment
Fondator BABOON
Fondator Uptivate
Detalii eveniment