In perioada 16-18 noiembrie, Hala Laminor a fost gazda unui eveniment de referință pentru industria ospitalității din regiunea de sud-est a Europei: FoodService & Hospitality Expo 2024. Peste 22.500 de vizitatori, din care peste 1.000 au venit din afara țării, iar mai mult de 40% din afara capitalei, și-au dat întâlnire cu 250 de expozanți români și 60 de expozanți internaționali. Cu un focus pe colaborare, inovație și excelență, evenimentul a demonstrat încă o dată importanța unității în dezvoltarea acestei industrii.
În cadrul Expo au avut loc semifinala și finala Arena Bucătarilor, unde cei mai talentați bucătari s-au întrecut pentru a demonstra creativitate și tehnici culinare de top. Locul I a fost câștigat de Paul-Andrei Antohi, urmat de Mirel-Cristian Ruha și Mihai Robert Petre. Alte două concursuri au replicat atmosfera din cadrul unor competiții internaționale: The Dessert Journey: Ephemeral Sweets, o competiție dedicată artei deserturilor, unde echipa formată din Murgoci Diana și Mitrea Florentina a câștigat locul I, urmată de echipa Elsayed AbderFatth și Ahmed sai Dahmed pe locul II și echipa Andreea Buzatu și Cristina Micu locul III; și The Romanian Pizza Challenge, unde Rad Filip-Darius a impresionat juriul și a câștigat locul I, urmat de Goițescu Gheorghe – locul 2 (din partea grupului City Grill) și Miță Denis Gabriel – locul 3.
Pe lângă acestea, s-au acordat și trei distincții simbolice pentru acele branduri care s-au remarcat prin eforturi considerabile în designul de stand, activări interesante sau acțiuni de promovare intense: Best Stand Design Award: Omnia Gusti, Flavor Excellence Distinction: Metro România, Outstanding Engagement Award: Aquila și Parmafood și Remarkable Brand Promotion Award: Ion Moș.