Marcel Vulpoi – Workshop „Fiscalitatea noastra cea de toate zilele” Marcel Vulpoi este General Manager Vulpoi & Toader Management înființată în 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) este una dintre cele mai mari companii românești care oferă servicii de contabilitate și...
Workshop „Cum poate beneficia HORECA de Marketingul Online susținut de AI” Cristian Ignat este Fondatorul și CEO-ul Canopy, o agenție de top din România specializată în marketing de performanță. Cu un istoric impresionant ce acoperă două decenii, Cristian și echipa sa talentată au...
Workshop „Maratonul de Blaturi” Blatul face pizza? Hai să aflăm împreună la #MaratonulDeBlaturi! Castelana, prima gamă locală de făinuri profesionale pentru pizza, te invită la maratonul de blaturi, o serie de cursuri interactive la care, alături de maestrul pizzar Cătălin...
Workshop – „Arhitectii de brand” O discutie cu arhitecti, designeri de interior si arhitecti de brand, oameni care au experienta de constructia de branduri horeca. Sebastian Mindroiu este arhitect, designer de interior și expert în domeniul ospitalității, cu o experiență...
Adrian Hadean – Workshop „Sustenabilitate” Sustenabilitatea: între mit și realitate lucrăm într-un teritoriu sălbatic, în care unii dau faliment, în timp ce alții au vândut planeta pe datorie. Detalii, la scenă deschisă. Adrian Hădean este un bucătar român, gastronom, blogger...
Workshop „Maratonul de Blaturi” Blatul face pizza? Hai să aflăm împreună la #MaratonulDeBlaturi! Castelana, prima gamă locală de făinuri profesionale pentru pizza, te invită la maratonul de blaturi, o serie de cursuri interactive la care, alături de maestrul pizzar Cătălin...
Workshop – „Digitalizarea ca sursa de profit” Speakeri: Odai Shhab – Foodhub Consulting Sebastian Mindroiu – Restrograf Ionut Berbecaru – ialoc FoodHub Consulting este prima agenție de consultanță & implementare de marketing pentru segmentul de food delivery, specializată în creșterea...
Workshop: Ingrediente locale, farfurii globale Focus: Integrarea produsului local in meniul restaurantului Studii de caz: restaurante care au reușit (și altele care s-au împotmolit) în integrarea produselor locale: • Analize de preț: cât costă cu adevărat să alegi producători locali...
Workshop – Sweet Business: Viitorul Cofetariei si al Deserturilor Focus: Trenduri în cofetărie (patiserie moderna, deserturi,inghetata, influențe internaționale) Cum se construieste un brand de cofetărie de succes Rolul deserturilor în experiența unui restaurant si în evenimente. Speakeri: • Daciana Sarbu...
Workshop: Cele mai noi direcții în gastronomie Teme abordate: • Ingredientele-vedetă ale anului 2026 • Noi concepte de meniu: de la comfort food premium la experiențe multisenzoriale Speakeri: Chef Orlando Zaharia Chef Ștefan Popescu Chef Vlad Padurescu ………………………………………………….. Accesul este...