fbpx

Bilete FoodService & Hospitality Expo

FoodService & Hospitality Expo 2023

Save the date, November 4 – 6, 2023!

Achizitia biletelor de participare la Foodservice & Hospitality Expo poate fi realizata doar prin utilizarea acestui sistem de Inregistrare Online.

BILETE DE PARTICIPARE

Toate taxele de inregistrare includ TVA 19%.
100 lei / Voucher gratuit – pentru reprezentanti ai locatiilor Horeca. Daca inca nu ai primit un voucher gratuit de inscriere de la partenerii evenimentului sau de la organizator afla cum poti intra in posesia unui voucher aici.
500 lei – pentru reprezentanti ai furnizorilor Horeca si alte categorii de vizitatori.

Inregistrarea la eveniment prin folosirea voucher-ului (reducere 100%) este acceptata doar pentru reprezentantii locatiilor Horeca. Taxele de participare se pot plati exclusiv online.

PROCEDURA DE INSCRIERE

 • Alegeti categoria din care faceti parte: Reprezentant al locatiilor Horeca sau reprezentant al furnizorilor/distribuitorilor Horeca.
 • Completati numarul de participanti. Daca alegeti plata cu cardul va rugam sa completati datele de facturare si apoi faceti plata. Daca aveti un voucher de gratuitate 100% nu este necesar sa ne furnizati datele de facturare.
 • Pe adresa de email veti primi un link pe care va rugam sa-l accesati pentru a completa datele despre participanti (nume, email etc.). Acest pas este OBLIGATORIU si doar dupa completarea informatiilor procedura de inscriere este completa.
 • Dupa completare formularului cu informatiile pentru participanti vom trimite prin email codul unic de inregistrare (QR-code) la Foodservice & Hospitality Expo catre toti participantii inscrisi ce au respectat procedura de inscriere.

Accesul va fi permis doar pe baza codului unic de inregistrare Foodservice & Hospitality Expo. Pentru nerespectarea procedurii de inscriere ne rezervam dreptul de a anula inscrierea la  Foodservice & Hospitality Expo.

Acces reprezentati ai locatiilor HoReCa (restaurante, cafenele, hoteluri, baruri, bistrouri, QSR etc. )
100 lei
sau voucher de gratuitate
 • Acces in cadrul expozitiei
 • Acces la workshopuri
 • Acces la demonstratiile culinare
Acces reprezentati ai furnizorilor / distribuitorilor HoReCa (furnizori, distribuitori, producatori etc.)
500 lei
exclusiv online
 • Acces in cadrul expozitiei
 • Acces la workshopuri
 • Acces la demonstratiile culinare

TAXA DE INREGISTRARE PENTRU PARTICIPANTI INCLUDE

Accesul in cadrul expozitiei si la toate activitatile cuprinse in programul Foodservice & Hospitality Expo.

Inregistrarile de grup
Companiile care doresc sa contracteze inregistrari de grup ( mai mult de 10 persoane ) vor transmite o lista centralizata cu participantii pentru care se solicita inscrierea la adresa office@horecainsight.ro; lista va fi intocmita intr-un format-tip Microsoft Excel.

Anulari si rambursari
Anularea inregistrarii pâna la data 20 octombrie 2023: Taxa de participare incasata va fi returnata integral, mai putin comisioanele bancare. Anularea inregistrarii dupa date de 21 octombrie 2023: nu vor mai fi efectuate rambursari la taxa de participare, indiferent de categoria de inregistrare. Pentru anulari va rugam sa ne contacti la emailul office@horecainsight.ro

Recent Posts

  Recent Comments

  Niciun comentariu de arătat.
  Latest Posts
  Ads
  Categories
  • Nicio categorie