Vlad Padurescu – Demonstratie culinara „Importanta ingredientelor dar si a tehnicilor. Interventii minime cu impact maxim asupra texturii si gusturilor” Vom demonstra cum felul in care taiem carnea are un impact major in perceptia fragezimii si suculentei dar si felul...
Borleanu Ștefan – Demonstratie culinara „Meniul Brunch Luxury–Comfort” Sunt Borleanu Ștefan, Head Chef în cadrul Grupului City Grill și coordonator al proiectului N/A. Am început de la gătitul clasic și am evoluat către zona de research și dezvoltare de concepte...
The Romanian Pizza Challenge aflat la a doua ediție, concursul își propune să identifice și să promoveze cei mai talentați pizzaioli din România, oferindu-le posibilitatea de a accesa scena competițiilor internaționale. Concurenții vor crea propria rețetă de pizza – fie...
Fusion Around the World este tema celei de-a treia ediții a competiției Dessert Journey, care va avea loc luni, 10 noiembrie 2025, în cadrul FoodService & Hospitality Expo, cel mai mare târg dedicat industriei ospitalității din România și din regiune....