FoodService & Hospitality Expo

Urmeaza
Vlad Padurescu – Demonstratie culinara „Importanta ingredientelor dar si a tehnicilor. Interventii minime cu impact maxim asupra texturii si gusturilor” Vom demonstra cum felul in care taiem carnea are un impact major in perceptia fragezimii si suculentei dar si felul...
Urmeaza
Borleanu Ștefan – Demonstratie culinara „Meniul Brunch Luxury–Comfort” Sunt Borleanu Ștefan, Head Chef în cadrul Grupului City Grill și coordonator al proiectului N/A. Am început de la gătitul clasic și am evoluat către zona de research și dezvoltare de concepte...
Urmeaza
The Romanian Pizza Challenge aflat la a doua ediție, concursul își propune să identifice și să promoveze cei mai talentați pizzaioli din România, oferindu-le posibilitatea de a accesa scena competițiilor internaționale. Concurenții vor crea propria rețetă de pizza – fie...
Urmeaza
Fusion Around the World este tema celei de-a treia ediții a competiției Dessert Journey, care va avea loc luni, 10 noiembrie 2025, în cadrul FoodService & Hospitality Expo, cel mai mare târg dedicat industriei ospitalității din România și din regiune....

Recent Posts

    Recent Comments

    Niciun comentariu de arătat.
    Latest Posts
    Ads
    Categories
    • Nicio categorie