Demonstratie culinara – Chef Florin Ciobanu si Chef Mihai Petre Preparat : GUSTARE – Restaurantul Națiunilor la IKA – ( Olimpiada Bucătarilor) – Competiție mondială unde echipa României a luat medalie de argint Balotina din muschi de vitel cu prapore...
Workshop – From followers, to customers – Cum atragi mai mulți clienți cu ajutorul creatorilor de conținut Descoperă puterea marketingului prin intermediul food bloggerilor și al influencerilor la una din cele mai interesante workshopuri din cadrul Food Service & Hospitality...
Chef Oana Coanta – Demonstratie culinara Oana Coantă este chef și manager la Bistro de l’Arte din Brașov, unde promovează bucătăria românească, slow-food și conceptul eat local, folosind doar ingrediente de sezon, autentice. Prin preparatele ei, Oana îndeamnă la descoperirea...
Workshop – cheia unui restaurant de succes. Cum un concept unic, autentic face diferența într-o piață competitivă Cum reflectă designul de interior conceptul Adaptarea Meniului la Concept Elemente de Branding și Marketing pentru Consolidarea Conceptului Speakeri: Radu Vona Victor Grosu...
Workshop – Dezbatare SWAT – produsul LOCAL in HoReCa 2025 Interesul publicului e mare. Cererea surclaseaza oferta. Si, totusi, produsul local nu e extrem de raspandit in bucatariile restaurantelor si aproape inexistent in meniurile hotelurilor. Cum se explica fenomenul? Care...
Chef Mehrzad Moghazehi – Demonstratie culinara Chef Mehrzad Moghazehi, originar din Teheran, a devenit cunoscut ca semifinalist al primului sezon MasterChef România, cariera sa dezvoltându-se apoi în jurul bucătăriei internaționale și orientale. S-a remarcat în cadrul unor competiții culinare, este consultant...
Workshop – Hospitality today. Impactul educatiei, transportului si investitiilor asupra industriei ospitalitatii Presented by WTTA – Women in Transport & Tourism Association Speakers: Alina Rapan – VicePresedinte WTTA & Hospitality Investment Consultant Natalia Virciu – VicePresedinte WTTA & Senior Marketing...
Într-o piață tot mai orientată către experiențe unice și personalizate, private label-ul devine o soluție valoroasă pentru afacerile din HoReCa. În cadrul acestui workshop, Origo Coffee va explora conceptul de private label în industria cafelei de specialitate și va arăta...
Chef Alex Cirtu – Demonstratie culinara Chef Alex Cîrțu, expert culinar cu o experiență de peste 10 ani în industria HoReCa, va susține o demonstrație culinară care va pune în valoare pasiunea acestuia pentru mese echilibrate, pline de savoare. Chef...
Workshop – Cum construiești și redecorezi un restaurant – Studiu de caz La Grande Bellezza + Decorațiuni Sezoniere Află secretele din spatele unuia dintre cele mai fascinante proiecte din București în cadrul unui workshop condus de Radu Călin (Picktwo Studio),...