Workshop – Francize Workshop-ul dedicat francizelor din cadrul FoodService & Hospitality Expo 2024, va fi susținut de invitați de renume, precum Radu Savopol (5 to Go), Andreea Di Russo (Cannoleria), Gabriel Faflei (Japanos) și Ruslan Cojocaru (Tucano). Vei avea astfel...
Live demo la stand cu chef Ana Maria Dan – Douce Anna – ne va impartasi din experienta ei in cofetarie si pasiunea pentru frumos Ana Maria Dan este un chef cofetar desavarsit, care se distinge prin pasiunea pentru ingredientele...
La această demonstrație culinară, Chef Adrian Dragoman și Chef Robert Voicu vă vor oferi o experiență gastronomică inovatoare, preparând un meniu sofisticat ce îmbină tehnici moderne cu arome neconvenționale. Felul principal va fi un somon la tigaie, accentuat cu o notă fresh de citrice,...
SEMINAR DE ACHIZITII IN HORECA: Vanzarea si profitul sunt importante, dar diferenta e facuta de felul in care stii sa iti tii cheltuielile sub control. Masterclass prezentat de: Monica Dinu – Managing Partner Old Team Distribution Invitat: Paul Iftode, Senior...
Chef Cătălin Petrescu – Demonstratie culinara Preparate: Sashimi de somon cu Ponzu KIKKOMAN ; Tataki de vită cu Ponzu KIKKOMAN si portocala; Fried rice cu KIKKOMAN Kimchi; Yakitori cu sos de soia KIKKOMAN; Somon Teriyaki KIKKOMAN cu Soba Noodles. Chef...
Initiere in lumea vinului: Scurt ghid de initiere dedicat profesionistilor din domeniul HORECA Curs prezentat de: Marius Diac DipWSET/ Wine Specialist – Expert Old Team Lumea vinului poate fi intimidanta, iar rolul nostru este de a o prezenta pe limba...
Demonstratie culinară – Chef Cătălin Scărlătescu Chef Cătălin Scărlătescu este o forță creativă în peisajul gastronomic românesc, un maestru al gusturilor care captivează și cu un simț aparte pentru detalii. Chef Scărlătescu știe să transforme orice preparat într-un moment „wow!”-...