Workshop „Maratonul de Blaturi” Blatul face pizza? Hai să aflăm împreună la #MaratonulDeBlaturi! Castelana, prima gamă locală de făinuri profesionale pentru pizza, te invită la maratonul de blaturi, o serie de cursuri interactive la care, alături de maestrul pizzar Cătălin...
Marian Zancianu – Demonstratie culinara Head Chef & Owner la ZORI Restaurant din Iași, cu 13+ ani de experiență în bucătărie, cu o afinitate aparte pentru zona de Fine Dining, și cu o dorință nesfârșită de a crea mâncare menită...
Workshop – „Digitalizarea ca sursa de profit” Speakeri: Odai Shhab – Foodhub Consulting Sebastian Mindroiu – Restrograf Ionut Berbecaru – ialoc FoodHub Consulting este prima agenție de consultanță & implementare de marketing pentru segmentul de food delivery, specializată în creșterea...
Diverse echipe, de la bucătăria rafinată la pub-uri, gătesc în direct pe scenă și se întrec între ele în fața unei audiențe care va degusta mâncarea și va vota preparatele pe care le-a apreciat cel mai mult. Echipele care concurează:...
Selgros, partenerul profesioniștilor și pasionaților în gastronomie, organizează pe 8 și 9 noiembrie 2025, în cadrul FoodService & Hospitality Expo, cea de-a XIV-a ediție a prestigioasei competiții culinare ,,Arena Bucătarilor”. Acest eveniment reunește cei mai buni bucătari din România și...
Ceremonia de deschidere, care va avea loc pe 8 noiembrie la ora 10:30, va aduce în fața vizitatorilor prezenți și a expozanților nume importante din industrie și reprezentanți ai autorităților publice.
Selgros, partenerul profesioniștilor și pasionaților în gastronomie, organizează pe 8 și 9 noiembrie 2025, în cadrul FoodService & Hospitality Expo, cea de-a XIV-a ediție a prestigioasei competiții culinare ,,Arena Bucătarilor”. Acest eveniment reunește cei mai buni bucătari din România și...
The Romanian Pizza Challenge aflat la a doua ediție, concursul își propune să identifice și să promoveze cei mai talentați pizzaioli din România, oferindu-le posibilitatea de a accesa scena competițiilor internaționale. Concurenții vor crea propria rețetă de pizza – fie...
Fusion Around the World este tema celei de-a treia ediții a competiției Dessert Journey, care va avea loc luni, 10 noiembrie 2025, în cadrul FoodService & Hospitality Expo, cel mai mare târg dedicat industriei ospitalității din România și din regiune....