Chef Tommaso Foglia – Demonstrație culinară „Versatilitatea noii gamei de deserturi Carte D’Or Professional” Cu o stea Michelin și o carieră internațională remarcabilă, Chef Tommaso Foglia vine la București alături de @unileverfoodsolutions pentru o demonstrație culinară dedicată rafinamentului în patiserie....
Workshop – Formarea echipelor performante în restaurante Teme principale: Cum se construiește o echipă de top în ospitalitate Trainingul continuu și cultura serviciului Standardele internaționale și cum pot fi adaptate în România Leadership și motivație în restaurante premium Speakeri: Alin...
Demonstratii culinare – Universul Culinar Delaco – Day 1 Delaco este una dintre cele mai importante companii de pe piața brânzeturilor din România, făcând parte din grupul internațional francez Savencia Fromage & Dairy – lider mondial în domeniul specialităților lactate,...
Workshop: Ingrediente locale, farfurii globale Focus: Integrarea produsului local in meniul restaurantului Studii de caz: restaurante care au reușit (și altele care s-au împotmolit) în integrarea produselor locale: • Analize de preț: cât costă cu adevărat să alegi producători locali...
Paolo Gramaglia – Demonstratie culinara „Pastele La Molisana și un Chef Michelin!” Paolo Gramaglia, născut în 1964, este executive chef și detine restaurantul President din Pompei, Italia, pasiunea sa pentru bucătărie născându-se practic odată cu el. După studiile matematice, care...
Workshop – Sweet Business: Viitorul Cofetariei si al Deserturilor Focus: Trenduri în cofetărie (patiserie moderna, deserturi,inghetata, influențe internaționale) Cum se construieste un brand de cofetărie de succes Rolul deserturilor în experiența unui restaurant si în evenimente. Speakeri: • Daciana Sarbu...
Demonstrație culinară – Chef Alex Cîrțu „Beyond Pasta – magia versatilității cu Kenwood Titanium Chef Patissier XL” Când precizia tehnologică întâlnește rafinamentul bucătăriei artizanale, rezultatul poartă numele „Beyond Pasta” – o demonstrație culinară semnată de Chef Alex Cîrțu și Kenwood...
Demonstrație culinară – Fratelli Group „HoReCa în trei acte – o incursiune gastronomică între nostalgie, identitate și viitor„ Ce ne definește, de fapt, ca bucătărie națională? Ce ne mai leagă astăzi de aromele copilăriei, de mesele simple, dar pline de sens ale...
Workshop: Cele mai noi direcții în gastronomie Teme abordate: • Ingredientele-vedetă ale anului 2026 • Noi concepte de meniu: de la comfort food premium la experiențe multisenzoriale Speakeri: Chef Orlando Zaharia Chef Ștefan Popescu Chef Vlad Padurescu ………………………………………………….. Accesul este...
Alexandru Bădițoaia – Demonstrație culinara „Călătorie Asiatică” Un parcurs culinar prin Asia, reinterpretat cu creativitate – de la tartar coreean și sushi japonez, până la deserturi cu accente fine de miso caramel. O experiență echilibrată între tradiție și inovație. Preparatele...














