Demonstrație culinară – Chef Antonio Passarelli „Italia de gustat, sănătate de trăit”

Demonstrație culinară – Chef Antonio Passarelli „Italia de gustat, sănătate de trăit”

În 2025, dieta mediteraneeană a fost reconfirmată, pentru cel de-al optulea an consecutiv, ca fiind cea mai bună dietă globală dintre cele analizate de către US News & World Report, numeroase studii arătând că reduce riscul anumitor afecțiuni cronice și poate promova longevitatea.

Chef Antonio Passarelli este unul dintre cei mai renumiți chefi italieni prezenți în România. Cunoscut publicului și datorită emisiunilor televizate la care a participat, Chef Antonio Passarelli a colaborat cu mai multe restaurante renumite din țară și străinătate.

Chef Antonio Passarelli a avut șansa să gătească pentru o serie întreagă de șefi de state, politicieni (Berlusconi, Letta, Prodi etc.), actori și regizori  internaționali, precum: Demi Moore, F. F. Coppola, S. Segal, precum și alte vedete.

Lansarea oficială în România a celei de-a zecea ediții a Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, având ca temă „Bucătăria italiană: sănătate, cultură și inovație” și prezentarea celor 13 firme italiene care expun la Pavilionul Italiei (standul D21), pe care vă așteptăm să-l vizitați!
Relatori: dl. Federico Mozzi, Prim Secretar, Sef al Biroului Economic și Comercial al Ambasadei Italiei la București și dna Alessandra Capobianco – director al Biroului de la București al Agenției Italiene pentru Comerț Exterior.

…………………………………………………..

Accesul este permis tuturor participantilor la Foodservice & Hospitality Expo in limita locurilor disponibile.

Detalii eveniment
Detalii eveniment
Parteneri