Demonstratie culinara de produse artizanale de brutarie si patiserie realizate cu InteGrano, noua identitate a făinii Grâu Întreg (live demo) Ești pregătit să întâlnești SuperEroul panificației si patiseriei artizanale integrale? Legendara faina Grâu Întreg, creata de SAPTE SPICE, revine sub...
Macromex Horeca la FoodService & Hospitality Expo 2024 – O experiență culinară unică! Suntem Macromex Horeca, lideri în furnizarea de soluții complete pentru industria HoReCa, și suntem încântați să participăm pentru a doua oară la FoodService & Hospitality Expo 2024,...
Demonstratie culinara – Chef Florin Ciobanu si Chef Mihai Petre Preparat : GUSTARE – Restaurantul Națiunilor la IKA – ( Olimpiada Bucătarilor) – Competiție mondială unde echipa României a luat medalie de argint Balotina din muschi de vitel cu prapore...
Workshop – From followers, to customers – Cum atragi mai mulți clienți cu ajutorul creatorilor de conținut Descoperă puterea marketingului prin intermediul food bloggerilor și al influencerilor la una din cele mai interesante workshopuri din cadrul Food Service & Hospitality...
Chef Alex Cîrțu va susține pe scena principală o demonstrație culinară ce reflectă pasiunea sa pentru preparate echilibrate și pline de savoare. Chef Alex Cîrțu și-a consolidat reputația prin implicarea sa în diverse domenii conexe: de la consultanță culinară și...
Workshop – cheia unui restaurant de succes. Cum un concept unic, autentic face diferența într-o piață competitivă Cum reflectă designul de interior conceptul Adaptarea Meniului la Concept Elemente de Branding și Marketing pentru Consolidarea Conceptului Speakeri: Radu Vona Victor Grosu...
Chef Oana Coanta – Demonstratie culinara Oana Coantă este chef și manager la Bistro de l’Arte din Brașov, unde promovează bucătăria românească, slow-food și conceptul eat local, folosind doar ingrediente de sezon, autentice. Prin preparatele ei, Oana îndeamnă la descoperirea...
Artă și prospețime în sushi. Chef Sorin Zaharia își va etala cunoștințele și experiența într-un show culinar la standul METRO, sperând să inspire și să fascineze vizitatorii cu preparatele sale. El va pregăti un adevărat spectacol culinar cu sushi de...
Lansarea oficială în România a celei de-a noua ediții a Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, având ca temă Dieta Mediteraneeană și bucătăria noastră la origini: Sănătate și Tradiție, în prezența Dnei Valeria Baistrocchi, Vice Ambasador al Italiei la București. Antonio Passarelli – Demonstrație...
Demonstratie culinară “Alchimia lactatelor în deserturi” – Pastry Chef Georgian Tufă Georgian Tufă, cofetar și fondator al cofetăriei „Sweet Dessert” din Brașov, precum și cofetar al echipei naționale de cofetărie. A început ca bucătar, însă pasiunea pentru deserturi l-a îndrumat...