METRO, mai mult decât un furnizor pentru industria HoReCa
METRO și-a afirmat deja poziția ca susținător și partener de încredere al antreprenorilor din industria ospitalității, un partener dedicat excelenței în gastronomie. Fiecare produs din oferta METRO este gândit pentru a satisface cele mai exigente standarde de calitate, esențiale în bucătăriile profesionale.
Promisiunea METRO este de a asculta clienții în fiecare zi, rămânând constanți în eforturile de a optimiza permanent sortimentul pentru a contribui la succesul afacerilor clienților.
Demonstrațiile culinare și degustările au la bază calitatea de top a mărcilor METRO Chef: sortimentul cu origini și calitate premium de carne de vită, soluțiile de burgeri Black Angus și Wagyu, sortimentul convenience, sortiment variat de pește proaspăt provenind din surse sigure, toate acestea fiind orchestrate de echipa noastră culinară.
Evenimentul va găzdui demonstrații culinare live ce au la bază calitatea de top a mărcilor METRO Chef: sortimentul cu origini și calitate premium de carne de vită, soluțiile de burgeri Black Angus și Wagyu, sortimentul convenience, sortiment variat de pește proaspăt provenind din surse sigure. Toate acestea fiind orchestrate de echipa noastră culinară împreună cu chefi parteneri: Chef Ștefan Popescu, Chef Sorin Zaharia, Chef George Baciu.
Fiecare preparat va fi acompaniat de un vin de calitate, oferit de cramele partenere, Crama Tohani și Crama Oprișor.
PROGRAM DEMONSTRATII CULINARE STAND METRO
SÂMBĂTĂ, 16 NOIEMBRIE 2024
- Începând cu ora 10.30: Carne de vită METRO Chef – Competență și creativitate. Un demo special cu bucăți de vită premium: brisket, bavetă și antricot dezosat preparate cu tehnici profesioniste de gătire, pentru a scoate în evidență aromele intense și textura suculentă. Fiecare bucată este asezonată cu garnituri atent alese pentru o experiență culinară completă.
- Începând cu ora 14.30: Artă și prospețime în sushi. Un demo special cu Chef Sorin Zaharia care pregătește un adevărat spectacol culinar cu sushi de somon, ton, lufar, yellowtail, doradă și creveți. Un moment special, unde prospețimea ingredientelor întâlnește măiestria bucătarilor.
- Începând cu ora 16.30: Dry Aged Excellence. Un demo cu două tipuri de carne de vită maturate: Tomahawk dry aged și Rib Eye dry aged, celebre pentru textura și gustul lor intens.
DUMINICA, 17 NOIEMBRIE 2024
- Începând cu ora 11.00: Porc vs vită – Competență și creativitate. Un demo culinar care va demonta mituri și va sublinia diferențele dintre aceste tipuri de carne: Cotlet de vițel, Tomahawk porc dry aged și Tomahawk vită dry aged.
- Începând cu ora 13.00: Bătălia ingredientelor – Convenience vs Fresh. Un demo special cu Chef Ștefan Popescu și Executive Chef Iulian Chivu, care se vor duela cu ingrediente de top pentru a demonstra cât de importantă este eficiența în bucătărie.
- Începând cu ora 15.00: Fructe de mare – Inovație și tradiție cu METRO Chef. Un demo care subliniază versatilitatea ingredientelor folosite oferind o gamă de texturi, de la crocant la fraged. Chefii vor împărtăși secretele tehnicilor de gătire folosite, evidențiind importanța timpului de gătire și a temperaturii pentru a obține cele mai bune rezultate.
DUMINICA, 18 NOIEMBRIE 2024
- Începând cu ora 11.00: O experiență gourmet cu soluția de burgeri METRO. Un demo culinar care va aduce în prim plan soluțiile de burgeri METRO, fiecare promițând o explozie de arome și texturi.
- Începând cu ora 14.30: Eficiență și Calitate în farfurie cu peștele convenience METRO Chef. Un demo care va aduce pe masă o selecție rafinată de pește, fiecare sortiment aducând o notă proaspătă și elegantă în farfurie.