Ioana Romanescu – Demonstratie culinara „Healthy but tasty”
O demonstratie culinara din categoria “Just one bite”, folosind ingrediente aliniate tenditelor din zilele noastre si unui stil de viata sanatos: fara zahar, fara lactoza, fara gluten, fara grasimi.
Ioana este fondatoarea Cupcake Philosophy, companie castigatoare a locului I in categoria “Pastry Chef Boutique Pastry” la Gala Premiilor “Chefi de Romania” din anul 2023
Ioana este dublu-premiata drept “Cel mai bun Pastry Chef” la Gala Horeca Women Awards si Gala Horeca Awards în anul 2022 (locul II)
Ioana Romanescu este primul Pastry Chef care a devenit imaginea brandului Debic in Romania, printr-un parteneriat ce reprezinta si o recunoastere a standardului cofetariei din Romania si a profesionistilor din industria Horeca.
Ioana Romanescu – manager de corporatie devenit Pastry Chef, trainer, speaker, antreprenor si fondator al Cupcake Philosophy.
Absolventa a institului culinar Le Cordon Bleu Paris, Ioana este un Pastry Chef creativ si pasionat, capabil sa inspire si sa isi indeplineasca misiunea, creind deserturi inovatoare si elegante.
Ioana a avut onoarea sa faca parte, in repetate randuri, din juriul unor show-uri TV si gale de premii, fiind speaker la evenimente din industria hospitalitatii.
Ioana isi propune sa contribuie la dezvoltarea industriei cofetariei, crescand urmatoarea generatie de cofetari si patiseri, sustinand profesionistii sa isi perfectioneze abilitatile, sa inoveze la nivel de tehnici si produse si sa practice pasiunea lor cu responsabilitate.
…………………………………………………..
Accesul este permis tuturor participantilor la Foodservice & Hospitality Expo in limita locurilor disponibile.