fbpx

Demonstratii culinare – Universul culinar Omnia Gusti – Day 3

Începând cu anul 2018,  OMNIA GUSTI, inițial un mic distribuitor cu capital românesc, a fost achiziționată de o nouă echipă cu o mare experiență în distribuție, în domeniul cofetăriei, patiseriei, panificației și HoReCa, devenind treptat importator și distribuitor de ingrediente de calitate  premium pentru aceste industrii.

Focusul principal, îl reprezintă colaborarea strânsă între companie și clienți, pentru a înțelege mai bine problemele reale, pentru a presta servicii mai bune și pentru a fi un partener de încredere în această industrie.

Cu planuri de dezvoltare, însă având deja 7 depozite în România (București, Constanța, Brașov, Bacău, Craiova, Oradea, Timișoara),  compania lucrează cu peste 3000 de clienți direcți și IKA.

OMNIA GUSTI are abilitatea de a combina experiența profesională, un management de calitate și reputația pentru calitatea produselor. Brand-uri de renume internațional: Debic, Veliche, Andros, Weiss, Masdeu, Pariani, St.Michele, Ristoris, Bongiovanni, Bridor și multe altele.

Omnia Gusti a pregătit pentru acest eveniment un carusel culinar, având alături profesioniști din domeniul cofetăriei și bucătăriei autohtone și internaționale, cum ar fi: Chef Timo Meier (Debic), Chef Daniele Combi (Debic), Chef Peter Remmelzwaal – (Veliche Gourmet), Chef Sebastien Trudelle (Andros Chef), Chef David Caballero Puig (Masdeu), Salvatore De Rinaldi (Bongiovanni), Cosimo Taddei (Ristoris), Chef Dumitru Bucșa (H. Novotel), Chef Marian Oancea (H. Pullman), Pastry Chef &Trainer Mirela Murăruși, Pastry Chef & Trainer Rodica Bunea, Ciocolatier Vlad Niculescu.

 

PROGRAM SÂMBĂTĂ 16.11.2024

10.00-10.30 Head Chef Pullman Marian Oancea Modern breakfast
10.30-11.00 Pastry Trainer Mirela Murarus Signatures cakes
11.00-11.30 Chef David Caballero Puig- Masdeu Morning apetizers
11.30-12.00 Chef Salvatore de Rinaldi – Bongiovanni Pizza world
12.15-12.45 Pastry Chef Daniele Combi – Debic Premium Debic dessert
12.45-13.15 Chef Cosimo Taddei – Ristoris  Made in Italy part 1 – Risotto truffle
13.15-13.45 Gourmet Technical Advisor & Chef  Peter Remmelzwaal – Veliche Veliche chocolate -Euphoria, Temptation, Obsession
13.45-14.15 Chef Timo Meyer – Debic Main course velvety -Beef with sauce and wild broccoli
14.15-14.45 Chef Salvatore de Rinaldi – Bongiovanni Pizza world
14.45-15.15 Head Chef Novotel Bucsa Dumitru Premium beef – part 1 Tartar de vita
15.30-16.00 Pastry Chef Sebastien Trudelle – Andros Sweet french touch – part 1 Tropical
16.00-16.30 Chef David Caballero Puig- Masdeu Afternoon bytes
16.30-17.00 Head Chef Novotel Bucsa Dumitru Premium beef – part 2 Burger
17.00-17.30 Chef Cosimo Taddei – Ristoris Made in Italy part 2 – Beef tenderloin
17.30-18.00 Ciocolatier Vlad Niculescu Ciocolaterie – Premium tablets

 

PROGRAM DUMINICA – 17.11.2024

10.00-10.30 Head Chef Pullman Marian Oancea Modern breakfast
10.30-11.00 Ciocolatier Vlad Niculescu Ciocolaterie – Bombons
11.00-11.30 Chef David Caballero Puig- Masdeu Morning apetizers
11.30-12.00 Pastry Chef Daniele Combi – Debic Premium Debic dessert
12.15-12.45 Chef Cosimo Taddei – Ristoris  Made in Italy part 3 – Citron Pesto risotto
12.45-13.15 Chef Salvatore de Rinaldi – Bongiovanni Pizza world
13.15-13.45 Head Chef Novotel Bucsa Dumitru Premium beef – part 3 – Surf & Turf Wagyu
13.45-14.15 Pastry Chef Sebastien Trudelle – Andros Sweet french touch – part 2 – Travel
14.15-14.45 Chef David Caballero Puig- Masdeu Afternoon bytes
14.45-15.15 Gourmet Technical Advisor & Chef  Peter Remmelzwaal – Veliche Veliche chocolate -Euphoria, Temptation, Obsession
15.30-16.00 Chef Cosimo Taddei – Ristoris  Made in Italy part 4 – Rolls of chicken thight
16.00-16.30 Pastry Chef trainer Mirela Murarus Signatures cakes
16.30-17.00 Chef Timo Meyer – Debic Main course velvety -Beef with sauce and wild broccoli
17.00-17.30 Chef Salvatore de Rinaldi – Bongiovanni Pizza world
17.30-18.00 Head Chef Novotel Bucsa Dumitru Premium beef – part 4 Muschi de vita Creekstone

 

PROGRAM LUNI 18.11.2024

10.00-10.30 Head Chef Pullman Marian Oancea Modern breakfast
10.30-11.00 Chef Salvatore di Rinaldi Pizza world
11.00-11.30 Chef David Caballero Puig- Masdeu Morning apetizers
11.30-12.00 Formator cofetarie si ciocolaterie Rodica Bunea Christmas is coming
12.00-12.30 Head Chef Novotel Bucsa Dumitru Premium beef – part 5 – Vrabioara de vita Creekstone
12.30-13.00 Gourmet Technical Advisor & Chef  Peter Remmelzwaal – Veliche Veliche chocolate -Euphoria, Temptation, Obsession
13.00-13.30 Chef Cosimo Taddei – Ristoris  Made in Italy part 5 – Orecchiette pasta with ‘nduja sauce
13.30-14.00 Chef Salvatore di Rinaldi Pizza world
14.00-14.30 Head Chef Novotel Bucsa Dumitru Premium beef – part 6 Gulash beef ribs
14.30-15.00 Pastry Chef Daniele Combi – Debic Premium Debic dessert
15.00-15.30 Chef Cosimo Taddei – Ristoris  Made in Italy part 6 – Pork fillet beer sauce
15.30-16.00 Pastry Chef trainer Mirela Murarus Modern cake finishing

 

 

Detalii eveniment
Detalii eveniment
Parteneri