Workshop – Impactul investițiilor majore în HoReCa Un workshop exclusiv din cadrul FoodService & Hospitality Expo care va aduce în prim plan subiectul investițiilor semnificative în industria ospitalității. Vor contribui la discuții profesioniști care sunt totodată investitori importanți din industria...
Demonstratie culinara „Healthy but tasty” – deserturi din categoria “Just one bite”, folosind ingrediente aliniate tenditelor din zilele noastre si unui stil de viata sanatos. Ioana este fondatoarea Cupcake Philosophy & Born2Bake, dublu-premiata drept “Cel mai bun Pastry Chef” la...
Chef Alin Barabancea si Chef Laurentiu Hairadin – Demonstratie culinara „Bucătărie în Metamorfoză” „Bucătărie în Metamorfoză” captează esența unei lumi gastronomice aflate într-o continuă transformare. Conceptul sugerează că bucătăria, la fel ca orice altă formă de artă, nu este statică,...
Chef Ștefan Borleanu – Demonstrație culinară Borleanu Ștefan, Head Chef la restaurant MOSH are o carieră construită pe pasiunea pentru inovare și pe dorința de a împinge limitele bucătăriei contemporane. Chef Ștefan s-a specializat în fuziunea dintre două mari tradiții culinare:...
Workshop despre modelul de business al investițiilor în ballroom-uri și cum se adaptează la sezonalitate, de la nunți și botezuri la evenimente corporate. Speakeri: Ioana Șucu, Portico Venue Alexandru Dadoo, Maison Dadoo Simona Marzac, Intercontinental Athenee Palace
noiembrie 17, 2024
4:00 pm
Andrei Fâciu și Giovanni Santarpia – Demonstrație culinară La 12 ani, Andrei Fâciu, a început să gătească pizza, iar 7 ani mai târziu făcea pasul în antreprenoriat cu propria afacere în domeniu. Andrei Fâciu a pus bazele primei pizzerii din...
Demonstratie culinara: Chef Vasi Bejenaru si Chef Antohi Paul Preparat : GUSTARE – Restaurantul Națiunilor la IKA – ( Olimpiada Bucătarilor) – Competiție mondială unde echipa României a luat medalie de argint Biban de mare aromatizat in farsa cu negru...
The Romanian Pizza Challenge este deschisă tuturor profesioniștilor cu calificare de PIZZAR dar și celor care sunt pasionați de pizza. Concurenții vor crea propria rețetă de pizza – fie prin intermediul aromelor care te poartă într-o călătorie în Italia, fie...
The Dessert Journey este un concurs de pastry chefs ce va avea loc luni, 18 noiembrie 2024, în cadrul FoodService & Hospitality Expo organizat de Horeca Insight. Concursul este deschis tuturor profesioniștilor cu calificare Cofetar-Patiser. La această nouă ediție, participanții...
The Future of Food Tech panel brings together diverse industry voices from retail, food chains, investment, and technology. Through this exchange, we’ll explore the challenges and innovations shaping food delivery, with a focus on how personalization, evolving business models, and...