Workshop – From followers, to customers – Cum atragi mai mulți clienți cu ajutorul creatorilor de conținut Descoperă puterea marketingului prin intermediul food bloggerilor și al influencerilor la una din cele mai interesante workshopuri din cadrul Food Service & Hospitality...
Chef Oana Coanta – Demonstratie culinara Oana Coantă este chef și manager la Bistro de l’Arte din Brașov, unde promovează bucătăria românească, slow-food și conceptul eat local, folosind doar ingrediente de sezon, autentice. Prin preparatele ei, Oana îndeamnă la descoperirea...
Chef Mehrzad Moghazehi – Demonstratie culinara Chef Mehrzad Moghazehi, originar din Teheran, a devenit cunoscut ca semifinalist al primului sezon MasterChef România, cariera sa dezvoltându-se apoi în jurul bucătăriei internaționale și orientale. S-a remarcat în cadrul unor competiții culinare, este consultant...
Chef Alex Cirtu – Demonstratie culinara Chef Alex Cîrțu, expert culinar cu o experiență de peste 10 ani în industria HoReCa, va susține o demonstrație culinară care va pune în valoare pasiunea acestuia pentru mese echilibrate, pline de savoare. Chef...
Workshop – Impactul investițiilor majore în HoReCa Un workshop exclusiv din cadrul FoodService & Hospitality Expo care va aduce în prim plan subiectul investițiilor semnificative în industria ospitalității. Vor contribui la discuții profesioniști care sunt totodată investitori importanți din industria...
Chef Alin Barabancea si Chef Laurentiu Hairadin – Demonstratie culinara „Bucătărie în Metamorfoză” „Bucătărie în Metamorfoză” captează esența unei lumi gastronomice aflate într-o continuă transformare. Conceptul sugerează că bucătăria, la fel ca orice altă formă de artă, nu este statică,...
Chef Ștefan Borleanu – Demonstrație culinară Borleanu Ștefan, Head Chef la restaurant MOSH are o carieră construită pe pasiunea pentru inovare și pe dorința de a împinge limitele bucătăriei contemporane. Chef Ștefan s-a specializat în fuziunea dintre două mari tradiții culinare:...
The Romanian Pizza Challenge este deschisă tuturor profesioniștilor cu calificare de PIZZAR dar și celor care sunt pasionați de pizza. Concurenții vor crea propria rețetă de pizza – fie prin intermediul aromelor care te poartă într-o călătorie în Italia, fie...
The Dessert Journey este un concurs de pastry chefs ce va avea loc luni, 18 noiembrie 2024, în cadrul FoodService & Hospitality Expo organizat de Horeca Insight. Concursul este deschis tuturor profesioniștilor cu calificare Cofetar-Patiser. La această nouă ediție, participanții...
Chef Alexandru Dumitru – Demonstratie culinara Chef Alexandru Dumitru, inclus în 2019 în topul World 50 Best Discovery, este recunoscut ca unul dintre cei mai influenți bucătari ai noului val al gastronomiei românești. Cu experiență în restaurante Michelin din SUA...