MASTERCLASS CHAMPAGNE CASTELNAU: interpretarea învechirii pe drojdie. Masterclass prezentat de: Gwénaëlle Ramond, Export Manager Champagne Castelnau Totul pleacā de la o vorbă veche din Champagne: cu cât învechirea este mai lungă, cu atât bulele sunt mai fine. A te cufunda...
Chef Alin Barabancea si Chef Laurentiu Hairadin – Demonstratie culinara „Bucătărie în Metamorfoză” „Bucătărie în Metamorfoză” captează esența unei lumi gastronomice aflate într-o continuă transformare. Conceptul sugerează că bucătăria, la fel ca orice altă formă de artă, nu este statică,...
Live demo cu Peter Schuller – Iris Delice ne va impartasi secretele patiseriei in timp ce va pregati retete savuroase Inspirat de cofetăria franțuzească și de pasiunea sa veche pentru deserturi, Peter a pus bazele a tot ce poartă azi...
Masterclass prezentat de: Mahir Sencan – Manager de vanzari pe Europa de Sud-Est- Scandinavia-Canada/ DipWSET/ Kedge Master of Wine and Spirits Management/ Prima persoana de origine turcă din La Place Bordeaux Maison Sichel: Birou de achizitii si Negociant in Bordeaux din 1883 “Inca de...
Chef Ștefan Borleanu – Demonstrație culinară Borleanu Ștefan, Head Chef la restaurant MOSH are o carieră construită pe pasiunea pentru inovare și pe dorința de a împinge limitele bucătăriei contemporane. Chef Ștefan s-a specializat în fuziunea dintre două mari tradiții culinare:...
Workshop despre modelul de business al investițiilor în ballroom-uri și cum se adaptează la sezonalitate, de la nunți și botezuri la evenimente corporate. Speakeri: Ioana Șucu, Portico Venue Alexandru Dadoo, Maison Dadoo Simona Marzac, Intercontinental Athenee Palace
Demonstratie culinară – Chef Cătălin Scărlătescu Chef Cătălin Scărlătescu știe cum să transforme cu măiestrie gătitul într-o experiență plină de farmec. Are o carieră solidă și pasiune clară pentru ingredientele de calitate. Chef Scărlătescu aduce la viață preparate care nu...
noiembrie 17, 2024
4:00 pm
Andrei Fâciu și Giovanni Santarpia – Demonstrație culinară La 12 ani, Andrei Fâciu, a început să gătească pizza, iar 7 ani mai târziu făcea pasul în antreprenoriat cu propria afacere în domeniu. Andrei Fâciu a pus bazele primei pizzerii din...
Demonstratie culinara: Chef Vasi Bejenaru si Chef Antohi Paul Preparat : GUSTARE – Restaurantul Națiunilor la IKA – ( Olimpiada Bucătarilor) – Competiție mondială unde echipa României a luat medalie de argint Biban de mare aromatizat in farsa cu negru...
The Dessert Journey este un concurs de pastry chefs ce va avea loc luni, 18 noiembrie 2024, în cadrul FoodService & Hospitality Expo organizat de Horeca Insight. Concursul este deschis tuturor profesioniștilor cu calificare Cofetar-Patiser. La această nouă ediție, participanții...