Workshop – Dezbatare SWAT – produsul LOCAL in HoReCa 2025 Interesul publicului e mare. Cererea surclaseaza oferta. Si, totusi, produsul local nu e extrem de raspandit in bucatariile restaurantelor si aproape inexistent in meniurile hotelurilor. Cum se explica fenomenul? Care...
Masterclass – Torres Brandy: A Sensory Journey Brand: Torres Speaker: Cristobal Cofre Torres Position: Global Brand Ambassador Spirits – Juan Torres Masters Distillers Cristobal “Negro” Cofré Torres is born and raised in Santiago de Chile, cook by profession but bartender by passion....
Chef Giuseppe Angino – Demonstrație culinară Preparat: Casarecce con fonduta di pecorino, guanciale e pepe. Chef Giuseppe Angino a iubit întotdeauna arta culinară, o pasiune pe care a moștenit-o de la mama sa. Giuseppe a mers inițial la universitate, dar apoi...
Chef Mehrzad Moghazehi – Demonstratie culinara Chef Mehrzad Moghazehi, originar din Teheran, a devenit cunoscut ca semifinalist al primului sezon MasterChef România, cariera sa dezvoltându-se apoi în jurul bucătăriei internaționale și orientale. S-a remarcat în cadrul unor competiții culinare, este consultant...
Masterclass prezentat de: Bo Sten Hansen Managing Director & Co-founder Copenhagen Sparking Tea Company. Masterclass-ul va pune in evidenta produsele noastre unice, prin explorarea diferitelor arome si profile de Sparkling Tea, dar si versatilitatea, diversitatea si dimensiunea gamei pe care...
Masterclass – The Great Terroirs of Rum Brand: Planteray Speaker: Vlad Zaharia Position: Brand Ambassador Maison Ferrand The masterclass titled “The Great Terroirs of Rum” by Planteray Rum, led by brand ambassador Vlad Zaharia, offers an immersive journey into the world of...
Selgros, partenerul profesioniștilor și pasionaților în gastronomie, organizează pe 16 și 17 noiembrie 2024, în cadrul FoodService & Hospitality Expo, cea de-a XIII-a ediție a prestigioasei competiții culinare ,,Arena Bucătarilor”. Acest eveniment reunește cei mai buni bucătari din România și...
Începând cu anul 2018, OMNIA GUSTI, inițial un mic distribuitor cu capital românesc, a fost achiziționată de o nouă echipă cu o mare experiență în distribuție, în domeniul cofetăriei, patiseriei, panificației și HoReCa, devenind treptat importator și distribuitor de ingrediente...
Workshop – Hospitality today. Impactul educatiei, transportului si investitiilor asupra industriei ospitalitatii Presented by WTTA – Women in Transport & Tourism Association Speakers: Alina Rapan – VicePresedinte WTTA & Hospitality Investment Consultant Natalia Virciu – VicePresedinte WTTA & Senior Marketing...
Într-o piață tot mai orientată către experiențe unice și personalizate, private label-ul devine o soluție valoroasă pentru afacerile din HoReCa. În cadrul acestui workshop, Origo Coffee va explora conceptul de private label în industria cafelei de specialitate și va arăta...