Demonstratie culinara „Healthy but tasty” – deserturi din categoria “Just one bite”, folosind ingrediente aliniate tenditelor din zilele noastre si unui stil de viata sanatos.
Ioana este fondatoarea Cupcake Philosophy & Born2Bake, dublu-premiata drept “Cel mai bun Pastry Chef” la Gala Horeca Women Awards si Gala Horeca Awards în anul 2022 (locul II). Este primul Pastry Chef care a devenit imaginea brandului Debic in Romania, printr-un parteneriat ce reprezinta si o recunoastere a standardului cofetariei din Romania si a profesionistilor din industria Horeca. Absolventa a institului culinar Le Cordon Bleu Paris, Ioana este un Pastry Chef creativ si pasionat, capabil sa inspire si sa isi indeplineasca misiunea, creind deserturi inovatoare si elegante.
Ioana isi propune sa contribuie la dezvoltarea industriei cofetariei, crescand urmatoarea generatie de cofetari si patiseri, sustinand profesionistii sa isi perfectioneze abilitatile, sa inoveze la nivel de tehnici si produse si sa practice pasiunea lor cu responsabilitate.