
Chef Tommaso Foglia – Demonstrație culinară „Versatilitatea noii gamei de deserturi Carte D’Or Professional”
Cu o stea Michelin și o carieră internațională remarcabilă, Chef Tommaso Foglia vine la București alături de @unileverfoodsolutions pentru o demonstrație culinară dedicată rafinamentului în patiserie.
Originar din Nola, Italia, Chef Foglia și-a construit reputația în bucătării de top din Roma, Positano, Marrakech, Dubai, Irlanda și Bologna. Astăzi conduce echipa de patiserie a San Barbato Resort, desemnat „Best Resort 2023” de Food and Travel Italia.
Distins cu numeroase premii, printre care „Emerging Pastry Chef under 30”, o stea Michelin în 2021 și titlul „Pastry Chef of the Year” în Italia, Chef Foglia este cunoscut și ca jurat la Bake Off Italia și gazdă a emisiunii Cake Star.
În cadrul demonstrației, va evidenția versatilitatea unei noi game de deserturi Carte D’Or Professional prin tehnici moderne și aplicații creative pentru bucătării profesionale.
…………………………………………………..
Accesul este permis tuturor participantilor la Foodservice & Hospitality Expo in limita locurilor disponibile.