Antonio Passarelli și Michael Passarelli – Demonstratie cuilinara „Economie circulară aplicată în gastronomie”
Un tandem inedit vine la FoodService & Hospitality Expo, o apariție așteptată de toți cei care admiră evoluția lui Antonio Passarelli și Michael Passarelli pe scena gastronomică din țară noastră. În vârstă de 64 de ani, Chef Antonio a început să lucreze în bucătărie la vârsta de doar 16 ani, deși mai târziu a cochetat și cu alte meserii, a decis să se întoarcă la pasiunea sa pentru gătit în 1991 când a deschis un restaurant italian la Timișoara. Îndrăgit mai ales datorită prezenței autentice în emisiuni culinare, Antonio declară că studiul tehnicilor culinare este esențial în această meserie. Fiul său Michael a avut un început clasic pentru un novice, respectiv spălând vasele, iar apoi a avansat cu sprijinul tatălui său, pentru ca la vârsta adultă să aleagă să se remarce pe cont propriu. Michael afirmă că lucrul alături de tatăl său este una dintre cele mai mari satisfacții profesionale, iar demonstrația culinară pe care cei doi o vor susține va avea în centrul său economia circulară.
Economia circulară promovează reutilizarea și reciclarea materialelor și energiei, încurajând oamenii să reducă consumul și să minimizeze deșeurile. Concentrându-se pe reducerea deșeurilor și producerea alimentelor nutritive cu impact redus asupra mediului, economia circulară implică întregul lanț de producție, promovând un consum și o producție mai sustenabilă.
…………………………………………………..
Accesul este permis tuturor participantilor la Foodservice & Hospitality Expo in limita locurilor disponibile.