Masterclass – The Great Terroirs of Rum Brand: Planteray Speaker: Vlad Zaharia Position: Brand Ambassador Maison Ferrand The masterclass titled “The Great Terroirs of Rum” by Planteray Rum, led by brand ambassador Vlad Zaharia, offers an immersive journey into the world of...
Workshop – Hospitality today. Impactul educatiei, transportului si investitiilor asupra industriei ospitalitatii Presented by WTTA – Women in Transport & Tourism Association Speakers: Alina Rapan – VicePresedinte WTTA & Hospitality Investment Consultant Natalia Virciu – VicePresedinte WTTA & Senior Marketing...
Workshop – Cum construiești și redecorezi un restaurant – Studiu de caz La Grande Bellezza + Decorațiuni Sezoniere Află secretele din spatele unuia dintre cele mai fascinante proiecte din București în cadrul unui workshop condus de Radu Călin (Picktwo Studio),...
Workshop – Impactul investițiilor majore în HoReCa Un workshop exclusiv din cadrul FoodService & Hospitality Expo care va aduce în prim plan subiectul investițiilor semnificative în industria ospitalității. Vor contribui la discuții profesioniști care sunt totodată investitori importanți din industria...
MASTERCLASS CHAMPAGNE CASTELNAU: interpretarea învechirii pe drojdie. Masterclass prezentat de: Gwénaëlle Ramond, Export Manager Champagne Castelnau Totul pleacā de la o vorbă veche din Champagne: cu cât învechirea este mai lungă, cu atât bulele sunt mai fine. A te cufunda...
Masterclass prezentat de: Mahir Sencan – Manager de vanzari pe Europa de Sud-Est- Scandinavia-Canada/ DipWSET/ Kedge Master of Wine and Spirits Management/ Prima persoana de origine turcă din La Place Bordeaux Maison Sichel: Birou de achizitii si Negociant in Bordeaux din 1883 “Inca de...
Workshop despre modelul de business al investițiilor în ballroom-uri și cum se adaptează la sezonalitate, de la nunți și botezuri la evenimente corporate. Speakeri: Ioana Șucu, Portico Venue Alexandru Dadoo, Maison Dadoo Simona Marzac, Intercontinental Athenee Palace
The Future of Food Tech panel brings together diverse industry voices from retail, food chains, investment, and technology. Through this exchange, we’ll explore the challenges and innovations shaping food delivery, with a focus on how personalization, evolving business models, and...
Masterclass prezentat de: Marcel ter Steege – Head Brewmaster and CEO of Krombacher Group Steinfurt & Dagmar Broska – International Sales Director Masterclass-ul va pune in fata publicului “Universul naturaletii Krombacher”, prin explorarea diverselor forme luate de acesta: calitatea fara compromisuri...
Workshop – Francize Workshop-ul dedicat francizelor din cadrul FoodService & Hospitality Expo 2024, va fi susținut de invitați de renume, precum Radu Savopol (5 to Go), Andreea Di Russo (Cannoleria), Gabriel Faflei (Japanos) și Ruslan Cojocaru (Tucano). Vei avea astfel...