Workshop – From followers, to customers – Cum atragi mai mulți clienți cu ajutorul creatorilor de conținut Descoperă puterea marketingului prin intermediul food bloggerilor și al influencerilor la una din cele mai interesante workshopuri din cadrul Food Service & Hospitality...
Workshop – „Digitalizarea ca sursa de profit” Speakeri: Odai Shhab – Foodhub Consulting Sebastian Mindroiu – Restrograf Ionut Berbecaru – ialoc FoodHub Consulting este prima agenție de consultanță & implementare de marketing pentru segmentul de food delivery, specializată în creșterea...
Odi Onyejekwe este fondatorul Uptivate, o companie de consultanță operațională focusată pe procese operaționale, automatizări și soluții A.I. menite să aducă un plus de structură în antreprenoriatul românesc. Cu peste 15 ani de experiență în diverse departamente comerciale, management și...
Workshop – „Arhitectii de brand” O discutie cu arhitecti, designeri de interior si arhitecti de brand, oameni care au experienta de constructia de branduri horeca. Sebastian Mindroiu este arhitect, designer de interior și expert în domeniul ospitalității, cu o experiență...
Workshop „Cum poate beneficia HORECA de Marketingul Online susținut de AI” Cristian Ignat este Fondatorul și CEO-ul Canopy, o agenție de top din România specializată în marketing de performanță. Cu un istoric impresionant ce acoperă două decenii, Cristian și echipa sa talentată au...
Marcel Vulpoi – Workshop „Fiscalitatea noastra cea de toate zilele” Marcel Vulpoi este General Manager Vulpoi & Toader Management înființată în 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) este una dintre cele mai mari companii românești care oferă servicii de contabilitate și...
Adrian Hadean – Workshop „Sustenabilitate” Sustenabilitatea: între mit și realitate lucrăm într-un teritoriu sălbatic, în care unii dau faliment, în timp ce alții au vândut planeta pe datorie. Detalii, la scenă deschisă. Adrian Hădean este un bucătar român, gastronom, blogger...