fbpx

Demonstratii culinare – Universul Culinar Aquila si Parmafood – Day 1

PARMAFOOD GROUP DISTRIBUTION SRL, companie cu capital românesc înființată în 1992 în București, este astăzi unul dintre principalii jucători pe piața distribuției de alimente și băuturi din România. Cu peste 30 de ani de experiență, Parmafood gestionează importul, distribuția și promovarea a peste 100 de producători internaționali, contribuind la succesul unor branduri renumite pe piața locală.

De-a lungul timpului, Parmafood și-a dezvoltat un portofoliu diversificat, acoperind segmentele de distribuție HoReCa, Key Accounts și Retail Tradițional. Branduri internaționale precum MUTTI, TABASCO® BRAND, MAZZA, PIETRO CORICELLI, KIKKOMAN ȘI LA MOLISANA din categoria food, alături de BELUGA, CAFFO, PIPER-HEIDSIECK, SERENA 1881, FRESCOBALDI ȘI SAN MARZANO din categoria băuturilor, oferă soluții complete pentru restaurante, pizzerii, cluburi și baruri.

Începând cu 2024, Parmafood a fost achiziționată de AQUILA, ceea ce consolidează oferta companiei și distribuția Route to Market. În acest context, în cadrul târgului FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO, PARMAFOOD și AQUILA vor expune împreună într-un stand comun, oferind soluții integrate pentru sectorul HoReCa. Pe o suprafață de 200 de metri pătrați, standul va include trei zone tematice – bucătărie, bar și cafenea – unde vor fi prezentate produse din portofoliul extins, incluzând branduri de renume internațional precum LAVAZZA, NUTELLA, HULALA, MUTTI, TABASCO®, KIKKOMAN, BELUGA, PIPER-HEIDSIECK, SERENA ȘI FRESCOBALDI.

Evenimentul va găzdui demonstrații culinare live susținute de CHEF CARLO CASONI, Head Chef la Mutti Italy, CHEF GIUSEPPE ANGINO, expert în bucătăria italiană, CHEF CĂTĂLIN PETRESCU, renumit pentru expertiza sa în bucătăria japoneză și JOHN MENUMORUT, Corporate Chef. În zona de bar și cafenea, barista și barmani vor impresiona publicul cu demonstrații de preparare a băuturilor premium, de la cafea de specialitate la cocktailuri sofisticate.

 

PROGRAM

SÂMBĂTĂ, 16 NOIEMBRIE 2024

  • 14:00 – 15:00 – la stand – LA MOLISANA Spaghetti Quadratto cu spumă de ardei, ragu de miel și pâine crocantă aromată
  • 15:00 – 16:00 – la stand – CHEF JOHN MENUMORUT – Creveti YACHTIS pe pat de legume GRADENA
  • 16:00 – 17:00 – scena principală – CHEF GIUSEPPE ANGINO – Casarecce con fonduta di pecorino , guanciale e pepe

DUMINICĂ, 17 NOIEMBRIE 2024

  • 14:00 – 15:00 – la stand – CHEF CARLO CASONI – Crumble cu MUTTI pulpă de roșii, măsline negre și brânză Feta.
  • 15:00 – 16:00 – la stand – CHEF CĂTĂLIN PETRESCU – Sashimi cu sos soia KIKKOMAN și sos de trufe, Maki mix cu sos soia KIKKOMAN.

LUNI, 18 NOIEMBRIE 2024

  • 13:00 – 14:00 – scena principală – CHEF CĂTĂLIN PETRESCU – Sashimi de somon cu Ponzu KIKKOMAN ; Tataki de vită cu Ponzu KIKKOMAN si portocala; Fried rice cu KIKKOMAN Kimchi; Yakitori cu sos de soia KIKKOMAN; Somon Teriyaki KIKKOMAN cu Soba Noodles
Detalii eveniment
Detalii eveniment
Parteneri