Chef Cătălin Petrescu – Demonstratie culinara
Preparate: Sashimi de somon cu Ponzu KIKKOMAN ; Tataki de vită cu Ponzu KIKKOMAN si portocala; Fried rice cu KIKKOMAN Kimchi; Yakitori cu sos de soia KIKKOMAN; Somon Teriyaki KIKKOMAN cu Soba Noodles.
Chef Cătălin Petrescu este specializat în bucătăria japoneză, având o vastă experiență internațională și locală care a început 1996. După o perioadă petrecută în Norvegia, la un restaurant cu stele Michelin, a revenit în România și s-a concentrat aproape exclusiv pe bucătăria asiatică. Din toamna lui 2023, face parte din echipa resortului Casa Timiș, contribuind la oferta gastronomică cu expertiza sa în bucătăria japoneză.
Chef Petrescu este multiplu premiat la concursuri de specialitate și autorul cărții „Asiatic pentru toți”, o incursiune în lumea rețetelor japoneze, de la sushi la preparate confort food precum donburi sau noodles. La FoodService & Hospitality Expo, Chef Cătălin Petrescu va susține o demonstrație culinară, o incursiune în viziunea sa asupra bucătăriei asiatice.