Lansarea oficială în România a celei de-a noua ediții a Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, având ca temă Dieta Mediteraneeană și bucătăria noastră la origini: Sănătate și Tradiție, în prezența Dnei Valeria Baistrocchi, Vice Ambasador al Italiei la București.
Antonio Passarelli – Demonstrație culinară cu tema “Bucătăria tradițională italiană și exigențele vieții moderne”.
În 2024, dieta mediteraneeană a fost reconfirmată, pentru cel de-al șaptelea an consecutiv, ca fiind cea mai bună dietă dintre cele analizate de către US News & World Report, fiind considerată de experți dieta cea mai bună pentru a preveni maladiile cronice și, în același timp, care protejează planeta, fiind cea mai sustenabilă.
Chef Antonio Passarelli este unul dintre cei mai renumiți chefi italieni prezenți în România. Cunoscut publicului și datorită emisiunilor televizate la care a participat, Chef Antonio Passarelli a colaborat cu mai multe restaurante renumite din țară și străinătate.
Chef Antonio Passarelli a avut șansa să gătească pentru o serie întreagă de șefi de state, politicieni, actori și regizori internaționali, precum: Demi Moore, F. F. Coppola, S. Segal, precum și alte vedete.