fbpx

Workshop – From followers, to customers

Workshop – From followers, to customers – Cum atragi mai mulți clienți cu ajutorul creatorilor de conținut

Descoperă puterea marketingului prin intermediul food bloggerilor și al influencerilor la una din cele mai interesante workshopuri din cadrul Food Service & Hospitality Expo, suținut de Restograf. Evenimentul aduce laolaltă renumiți creatori de conținut, oferind oportunități valoroase pentru afacerile HoReCa de a învăța cum să își extindă audiența și să își crească veniturile prin parteneriate strategice.

Vino alături de noi să afli cum să colaborezi eficient cu foodbloggeri și creatori de conținut pentru a-ți crește notorietatea, dar și cum influencerii pot aduce o notă personală și autentică brandului tău. Descoperă ce funcționează acum și cum să folosești platformele sociale pentru a-ți amplifica mesajul, dar și strategii prin care urmăritorii tăi din online pot deveni clienți fideli. În plus, află totul despre branding și vizibilitate în industria HoReCa, dar și tehnici de a atrage o audiență mai mare prin storytelling.

Vino să înveți de la creatori de conținut cunoscuți și descoperă cum colaborările cu aceștia pot deveni ingredientul secret pentru succesul afacerii tale.

Speakeri

  • Andreea Corb
  • Daniel Ciripan – Dan Has The Munchies.
  • Izabela Comănescu și Codruț Păduraru – Looking for Food
  • Meur David
  • Dana Mirescu – Coffeenomadul

Despre Restograf

Restograf este cea mai importantă platformă care promovează restaurantele, dedicată gurmanzilor și pasionaților de ieșiri la restaurant.

La Restograf povestim despre mâncare și restaurante încă din 2008 (moment la care am fost primul blog culinar din țară). Despre ce localuri noi apar, despre chefi talentați și meniuri care ies în evidență într-o lume greu de impresionat. De atunci, am crescut în atât de multe direcții, iar astăzi suntem cel mai mare website dedicat pasionaților de gastronomie și ieșiri în oraș. Pe Restograf găsești review-uri și informaţii despre restaurante, evenimente, interviuri, destinaţii culinare din ţară şi din lume. Hrănim curiozitatea tuturor gurmanzilor, sub toate formele ei!

Menit să conecteze oaspeții cu restaurantele preferate, Restograf oferă totodată servicii de promovare pentru localurile din România prin intermediul articolelor de pe site, promovare în social media, dar și campanii de e-mail marketing.

 

Detalii eveniment
Detalii eveniment
Parteneri