Chef Alex Cîrțu va susține pe scena principală o demonstrație culinară ce reflectă pasiunea sa pentru preparate echilibrate și pline de savoare.
Chef Alex Cîrțu și-a consolidat reputația prin implicarea sa în diverse domenii conexe: de la consultanță culinară și food styling, la prezentări de produse și jurizarea competițiilor gastronomice.
In cadrul demonstrației culinare, acesta va pregăti un tartar de ton cu maioneză de avocado și wassabi, salsa de grapefruit, gălbenuș de ou afumat și deshidratat, icre negre și bonito flakes
Preparatul său debutează cu ton proaspăt, tăiat fin și completat de o maioneză cremoasă de avocado cu wasabi, oferind o notă subtilă de prospețime picantă. Salsa de grapefruit adaugă o explozie de citrice, echilibrând delicat aromele intense, în timp ce gălbenușul de ou afumat și deshidratat conferă profunzime și o textură inedită. Icrele negre și fulgii de bonito aduc o notă de rafinament marin și un joc subtil de arome acestui preparat.