Flavian Dobre – Demonstratie culinara „Participare intr-o competitie” Datorita faptului ca Romania are din ce in ce mai putini competitori pe partea fastronomica la competitii vom face o demonstratie in care sa aratam doritorilor cum se participa la cel mai...
Marcel Vulpoi – Workshop „Fiscalitatea noastra cea de toate zilele” Marcel Vulpoi este General Manager Vulpoi & Toader Management înființată în 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) este una dintre cele mai mari companii românești care oferă servicii de contabilitate și...
Workshop „Cum poate beneficia HORECA de Marketingul Online susținut de AI” Cristian Ignat este Fondatorul și CEO-ul Canopy, o agenție de top din România specializată în marketing de performanță. Cu un istoric impresionant ce acoperă două decenii, Cristian și echipa sa talentată au...
Dragos Bercea – Demonstratie culinara „Gustari de evenimente” Chef Dragos Bercea a participat la prima ediție a show-ului culinar Top Chef de la Antena 1, ajungând în marea finală. Este o prezență constantă pe platourile de televiziune ca invitat în...
Workshop – „Arhitectii de brand” O discutie cu arhitecti, designeri de interior si arhitecti de brand, oameni care au experienta de constructia de branduri horeca. Sebastian Mindroiu este arhitect, designer de interior și expert în domeniul ospitalității, cu o experiență...
Adrian Hadean – Workshop „Sustenabilitate” Sustenabilitatea: între mit și realitate lucrăm într-un teritoriu sălbatic, în care unii dau faliment, în timp ce alții au vândut planeta pe datorie. Detalii, la scenă deschisă. Adrian Hădean este un bucătar român, gastronom, blogger...
The Dessert Journey este un concurs de pastry chefs ce va avea loc luni – 6 noiembrie 2023, în cadrul FoodService & Hospitality Expo organizat de Horeca Insight. Concursul este deschis tuturor profesioniștilor cu calificare Cofetar-Patiser. The Dessert Journey își...
Marian Zancianu – Demonstratie culinara Head Chef & Owner la ZORI Restaurant din Iași, cu 13+ ani de experiență în bucătărie, cu o afinitate aparte pentru zona de Fine Dining, și cu o dorință nesfârșită de a crea mâncare menită...
Workshop – „Digitalizarea ca sursa de profit” Speakeri: Odai Shhab – Foodhub Consulting Sebastian Mindroiu – Restrograf Ionut Berbecaru – ialoc FoodHub Consulting este prima agenție de consultanță & implementare de marketing pentru segmentul de food delivery, specializată în creșterea...
Demonstratie culinara – Chef Florin Ciobanu si Chef Mihai Petre Preparat : GUSTARE – Restaurantul Națiunilor la IKA – ( Olimpiada Bucătarilor) – Competiție mondială unde echipa României a luat medalie de argint Balotina din muschi de vitel cu prapore...