Ceremonia de deschidere, care va avea loc pe 8 noiembrie la ora 10:30, va aduce în fața vizitatorilor prezenți și a expozanților nume importante din industrie și reprezentanți ai autorităților publice.
Workshop – Formarea echipelor performante în restaurante Teme principale: Cum se construiește o echipă de top în ospitalitate Trainingul continuu și cultura serviciului Standardele internaționale și cum pot fi adaptate în România Leadership și motivație în restaurante premium Speakeri: Alin...
Workshop: Ingrediente locale, farfurii globale Focus: Integrarea produsului local in meniul restaurantului Studii de caz: restaurante care au reușit (și altele care s-au împotmolit) în integrarea produselor locale: • Analize de preț: cât costă cu adevărat să alegi producători locali...
Workshop – Sweet Business: Viitorul Cofetariei si al Deserturilor Focus: Trenduri în cofetărie (patiserie moderna, deserturi,inghetata, influențe internaționale) Cum se construieste un brand de cofetărie de succes Rolul deserturilor în experiența unui restaurant si în evenimente. Speakeri: • Daciana Sarbu...
Workshop: Cele mai noi direcții în gastronomie Teme abordate: • Ingredientele-vedetă ale anului 2026 • Noi concepte de meniu: de la comfort food premium la experiențe multisenzoriale Speakeri: Chef Orlando Zaharia Chef Ștefan Popescu Chef Vlad Padurescu ………………………………………………….. Accesul este...
Demonstrație culinară – Fratelli Group „HoReCa în trei acte – o incursiune gastronomică între nostalgie, identitate și viitor„ Ce ne definește, de fapt, ca bucătărie națională? Ce ne mai leagă astăzi de aromele copilăriei, de mesele simple, dar pline de sens ale...
Alexandru Bădițoaia – Demonstrație culinara „Călătorie Asiatică” Un parcurs culinar prin Asia, reinterpretat cu creativitate – de la tartar coreean și sushi japonez, până la deserturi cu accente fine de miso caramel. O experiență echilibrată între tradiție și inovație. Preparatele...
Workshop – High Level Human Marketing in the Age of AI Teme principale: AI în marketing – facilitator sau barieră emoțională? Provocarea brandurilor mari: încrederea istorică vs. relevanța umană Recalibrarea marketingului „high level” Moderator Radu Calin (head of board Restograf,...
Workshop – „Cum ne protejam cash flow-ul companiei in vremuri incerte?” Speakeri: Iancu Guda Radu Tanase Iancu Guda a acumulat o experiență de aproape 20 de ani privind managementul riscului de credit în cadrul Coface, una din cele mai importante...
Workshop – Designul experienței Focus Cum să creezi experiențe memorabile pentru oaspeți Public-țintă Restauratori, designeri Teme principale Cum se construiește emoția din primul minut: lumină, miros, sunet, temperatură Importanța designului multisenzorial Studii de caz: restaurante care își “semnează” experiența printr-un...