fbpx
8 - 10 noiembrie 2025, Hala Laminor - București
RETAIL&HORECA
FoodService & HospitalityExpo
Ediția a V-a Foodservice & Hospitality Expo va avea loc în București, România, având perspective mari de a deveni cel mai proeminent eveniment din domeniul RETAIL & HORECA din Sud-Estul Europei.
268
Zile
11
Ore
46
Minute
27
Secunde

Despre FoodService & Hospitality Expo 2025

FoodService & Hospitality Expo, București este singurul târg B2B dedicat profesioniștilor din domeniul mâncărurilor, băuturilor, Retail și HoReCa din România și Europa de Sud-Est. Cea de-a V-a ediție a FoodService & Hospitality Expo va avea loc în perioada  8 – 10 noiembrie 2025 și va contribui la reunirea marilor companii de furnizori și de retail, românești și internaționale. Acesta este un eveniment major pentru expozanți, precum și pentru mii de cumpărători români și internaționali selectați în căutarea unor oferte comerciale reciproc avantajoase.

Un loc de întâlnire adecvat pentru dialog între companii și profesioniști, un mix de expoziție și eveniment specializat, actualizare profesională și schimb de informații. Retailul alimentar și ospitalitatea din România au arătat ambele un potențial mare de creștere. Tendința de dezvoltare rapidă va continua pe termen scurt, cu investiții care vizează extinderea și noile deschideri, făcând astfel din România o piață atractivă care trebuie să fie stabilită într-un cadru adecvat printr-o expoziție internațională.

30.000+

Profesioniști din industrie

350

Expozanți

100

Expozanți internaționali

3 ZILE DE EXPOZIȚIE

Pentru o perioadă de trei zile, furnizorii de produse alimentare și nealimentare, furnizorii de mobilă, echipamente și soluții tehnologice pentru operatorii Retail& Horeca își vor afișa și promova portofoliile de produse, prin standuri dedicate și prin evenimente conexe la cel mai important eveniment românesc al toamnei.

CONSOLIDEAZĂ-ȚI BRANDUL!

Prin participarea și asigurarea locului dvs. la FoodService & Hospitality Expo 2025, veți avea șansa de a vă consolida brand-ul și de a accesa noi piețe și afaceri, să vă întâlniți cu retailerii, cumpărătorii și importatorii potriviți pentru a vă dezvolta în continuare compania.

Cumpărători de renume mondial din Retail și servicii alimentare se vor alinia la deschidere în căutarea de noi produse, noi tendințe, noi furnizori și noi conexiuni pentru a ajuta la satisfacerea cererilor record ale consumatorilor pentru gama lor de afaceri.
Accesul se acordă numai prin înregistrare, vizitatorilor profesioniști activi în industriile Horeca & Retail: manageri, antreprenori, cumpărători sau specialiști. Foodservice & Hospitality Expo va dezvălui oaspeților și expozanților săi o gamă impresionantă de noutăți, inovații și tendințe din domeniul Horeca & Retail.
O oportunitate unică de optimizare a afacerii și ocazie rară de a creea rețele într-un mediu profitabil, făcând în același timp parte din singura expoziție internațională din România dedicată exclusiv industriilor Horeca& Retail!
Consultanță suplimentară gratuită pentru expozanți, în identificarea companiei de logistică, depozitare, cazare, șofer personal, minivan, shuttle bus, firme de tipărire materiale promoționale, rezervări restaurante „horeca insight finalists”, planificare turistică post-eveniment.

O oportunitate exclusivă de a fi parte la cel mai mare târg din Europa de Sud-Est o șansă de a vă întâlni cu posibili viitori colegi si parteneri.
FoodService & Hospitality Expo, ediția a V-a, 8 - 10 noiembrie 2025, Hala Laminor - București
Cine vor fi expozantii de la ediția a V-a Foodservice & Hospitality Expo

Producători, distribuitori și furnizori | Retaileri | Exportatori și importatori | Start-up-uri tehnologice | Furnizori de soluții și companii de tehnologie | Experți și specialiști în industrie

Categorii de produse și servicii
Mâncare

Carne și pasare, Lactate, Conserve, Leguminoase cereale și cereale, Grăsimi și ulei, Mâncare mondială, Vegan, Băuturi, Organic, Halal kosher, Carne alternativă, Superalimente, Producători locali artizanali, Fructe și legume proaspete, Pește, Ouă, Dulciuri și gustări, pâine și alte produse de panificație, uleiuri și grăsimi, sosuri și murături, preparate gata, alimente instant, paste, alimente pentru copii, cereale pentru micul dejun, ierburi, condimente și sare, nuci, semințe și fructe uscate, gemuri, miere și creme, produse gourmet etc.

MÂNCARE ORGANICĂ

Alimente ecologice, certificate, Produse naturale și tradiționale, Etichetă curată, Produse fără gluten, Alte produse ecologice

Băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice

Apă, băuturi răcoritoare, cafea, ceai, vinuri, băuturi alcoolice, bere, cidru, alcool premium, vinuri organice

Ingrediente

Materii prime și ingrediente alimentare, Aditivi alimentari, Arome și coloranți, Proteine ​​și amidon.

Foodtech

Mașini de prelucrare a alimentelor, echipamente de filtrare, încălzire și răcire, software, servicii de automatizare și IT, control al calității, soluții software de automatizare, soluții SAS, POS, marketing digital, comerț electronic, platforme de livrare, mărci virtuale

ECHIPAMENTE ȘI SOLUȚII SOFTWARE

Echipamente de producție a alimentelor și a băuturilor, mașini de prelucrare a alimentelor, echipamente de filtrare, încălzire și răcire, , logistică frigorifică și temperatură controlată, automatizări și servicii IT, control al calității, livrare și soluții agregatoare.

PRODUSE/SERVICII NEALIMENTARE

Servicii de amenajare interioară, produse de curățare și igienă, produse textile, articole de vesela pentru hoteluri, restaurante, mobilier, ambalaje pentru alimente și băuturi

Cum te poate ajuta participarea în calitate de expozant pentru compania ta?
  • Contacte directe de afaceri, achiziționarea de noi contacte de afaceri, generarea bazelor de date cu potențiali clienți, noi parteneri de afaceri din România și străinătate, rețea clienți existenți;
  • Analiza pieței și evaluarea ofertei concurenței – urmărirea celor mai recente tendințe și inovații, analiză obiectivă față de concurență și colectare de feedback;
  • Promovarea pozitivă a imaginii companiei;
  • Cele mai noi tendințe din industrie – prin participarea la seminare și paneluri de discuții, participarea la ateliere și conferințe, dialoguri constructive cu specialiști și autorități;
  • Șansa de a reduce costurile de operare ale companiei prin găsirea de furnizori alternativi sau furnizori potriviți.
  • Prezentarea ofertei companiei, a noilor produse și nu în ultimul rând a vânzărilor;
O oportunitate exclusivă de a fi parte la cel mai mare târg din Europa de Sud-Est o șansă de a vă întâlni cu posibili viitori colegi si parteneri.
FoodService & Hospitality Expo, ediția a V-a, 8 - 10 noiembrie 2025, Hala Laminor - București
Editia a IV-a 2024 FooodService & Hospitality Expo

In perioada 16-18 noiembrie, Hala Laminor a fost gazda unui eveniment de referință pentru industria ospitalității din regiunea de sud-est a Europei: FoodService & Hospitality Expo 2024. Peste 22.500 de vizitatori, din care peste 1.000 au venit din afara țării, iar mai mult de 40% din afara capitalei, și-au dat întâlnire cu 250 de expozanți români și 60 de expozanți internaționali. Cu un focus pe colaborare, inovație și excelență, evenimentul a demonstrat încă o dată importanța unității în dezvoltarea acestei industrii.

În cadrul Expo au avut loc semifinala și finala Arena Bucătarilor, unde cei mai talentați bucătari s-au întrecut pentru a demonstra creativitate și tehnici culinare de top. Locul I a fost câștigat de Paul-Andrei Antohi, urmat de Mirel-Cristian Ruha și Mihai Robert Petre. Alte două concursuri au replicat atmosfera din cadrul unor competiții internaționale: The Dessert Journey: Ephemeral Sweets, o competiție dedicată artei deserturilor, unde echipa formată din Murgoci Diana și Mitrea Florentina a câștigat locul I, urmată de echipa Elsayed AbderFatth și Ahmed sai Dahmed pe locul II și echipa Andreea Buzatu și Cristina Micu locul III; și The Romanian Pizza Challenge, unde Rad Filip-Darius a impresionat juriul și a câștigat locul I, urmat de Goițescu Gheorghe – locul 2 (din partea grupului City Grill) și Miță Denis Gabriel – locul 3.

Pe lângă acestea, s-au acordat și trei distincții simbolice pentru acele branduri care s-au remarcat prin eforturi considerabile în designul de stand, activări interesante sau acțiuni de promovare intense: Best Stand Design Award: Omnia Gusti, Flavor Excellence Distinction: Metro România, Outstanding Engagement Award: Aquila și Parmafood și Remarkable Brand Promotion Award: Ion Moș.

De asemenea, demonstrațiile live pe scena principală au fost susținute de nume mari din gastronomie precum Chef Alex Cîrțu, Giuseppe Angino, și Mehrzad Moghazehi, în timp ce sala de conferință dedicată workshop-urilor a captivat vizitatori și expozanți deopotrivă cu teme precum „Future of FoodTech” sau „Ingredientul local – un asset pentru HoReCa”.

În urma succesului acestei ediții, organizatorii Silvia Ion și Odai Shabb promit o ediție 2025 și mai spectaculoasă, reafirmând rolul crucial al FoodService & Hospitality Expo,  singurul eveniment de profil din regiune care oferă acces la o gamă largă diversificată de soluții pentru derularea eficientă a unei afaceri în Horeca.

Recent Posts

    Recent Comments

    Niciun comentariu de arătat.
    Latest Posts
    Ads
    Categories
    • Nicio categorie