Începând cu anul 2018, OMNIA GUSTI, inițial un mic distribuitor cu capital românesc, a fost achiziționată de o nouă echipă cu o mare experiență în distribuție, în domeniul cofetăriei, patiseriei, panificației și HoReCa, devenind treptat importator și distribuitor de ingrediente de calitate premium pentru aceste industrii.
Focusul principal, îl reprezintă colaborarea strânsă între companie și clienți, pentru a înțelege mai bine problemele reale, pentru a presta servicii mai bune și pentru a fi un partener de încredere în această industrie.
Cu planuri de dezvoltare, însă având deja 7 depozite în România (București, Constanța, Brașov, Bacău, Craiova, Oradea, Timișoara), compania lucrează cu peste 3000 de clienți direcți și IKA.
OMNIA GUSTI are abilitatea de a combina experiența profesională, un management de calitate și reputația pentru calitatea produselor. Brand-uri de renume internațional: Debic, Veliche, Andros, Weiss, Masdeu, Pariani, St.Michele, Ristoris, Bongiovanni, Bridor și multe altele.
Omnia Gusti a pregătit pentru acest eveniment un carusel culinar, având alături profesioniști din domeniul cofetăriei și bucătăriei autohtone și internaționale, cum ar fi: Chef Timo Meier (Debic), Chef Daniele Combi (Debic), Chef Peter Remmelzwaal – (Veliche Gourmet), Chef Sebastien Trudelle (Andros Chef), Chef David Caballero Puig (Masdeu), Salvatore De Rinaldi (Bongiovanni), Cosimo Taddei (Ristoris), Chef Dumitru Bucșa (H. Novotel), Chef Marian Oancea (H. Pullman), Pastry Chef &Trainer Mirela Murăruși, Pastry Chef & Trainer Rodica Bunea, Ciocolatier Vlad Niculescu.
PROGRAM SÂMBĂTĂ 16.11.2024
10.00-10.30 | Head Chef Pullman Marian Oancea | Modern breakfast |
10.30-11.00 | Pastry Trainer Mirela Murarus | Signatures cakes |
11.00-11.30 | Chef David Caballero Puig- Masdeu | Morning apetizers |
11.30-12.00 | Chef Salvatore de Rinaldi – Bongiovanni | Pizza world |
12.15-12.45 | Pastry Chef Daniele Combi – Debic | Premium Debic dessert |
12.45-13.15 | Chef Cosimo Taddei – Ristoris | Made in Italy part 1 – Risotto truffle |
13.15-13.45 | Gourmet Technical Advisor & Chef Peter Remmelzwaal – Veliche | Veliche chocolate -Euphoria, Temptation, Obsession |
13.45-14.15 | Chef Timo Meyer – Debic | Main course velvety -Beef with sauce and wild broccoli |
14.15-14.45 | Chef Salvatore de Rinaldi – Bongiovanni | Pizza world |
14.45-15.15 | Head Chef Novotel Bucsa Dumitru | Premium beef – part 1 Tartar de vita |
15.30-16.00 | Pastry Chef Sebastien Trudelle – Andros | Sweet french touch – part 1 Tropical |
16.00-16.30 | Chef David Caballero Puig- Masdeu | Afternoon bytes |
16.30-17.00 | Head Chef Novotel Bucsa Dumitru | Premium beef – part 2 Burger |
17.00-17.30 | Chef Cosimo Taddei – Ristoris | Made in Italy part 2 – Beef tenderloin |
17.30-18.00 | Ciocolatier Vlad Niculescu | Ciocolaterie – Premium tablets |
PROGRAM DUMINICA – 17.11.2024
10.00-10.30 | Head Chef Pullman Marian Oancea | Modern breakfast |
10.30-11.00 | Ciocolatier Vlad Niculescu | Ciocolaterie – Bombons |
11.00-11.30 | Chef David Caballero Puig- Masdeu | Morning apetizers |
11.30-12.00 | Pastry Chef Daniele Combi – Debic | Premium Debic dessert |
12.15-12.45 | Chef Cosimo Taddei – Ristoris | Made in Italy part 3 – Citron Pesto risotto |
12.45-13.15 | Chef Salvatore de Rinaldi – Bongiovanni | Pizza world |
13.15-13.45 | Head Chef Novotel Bucsa Dumitru | Premium beef – part 3 – Surf & Turf Wagyu |
13.45-14.15 | Pastry Chef Sebastien Trudelle – Andros | Sweet french touch – part 2 – Travel |
14.15-14.45 | Chef David Caballero Puig- Masdeu | Afternoon bytes |
14.45-15.15 | Gourmet Technical Advisor & Chef Peter Remmelzwaal – Veliche | Veliche chocolate -Euphoria, Temptation, Obsession |
15.30-16.00 | Chef Cosimo Taddei – Ristoris | Made in Italy part 4 – Rolls of chicken thight |
16.00-16.30 | Pastry Chef trainer Mirela Murarus | Signatures cakes |
16.30-17.00 | Chef Timo Meyer – Debic | Main course velvety -Beef with sauce and wild broccoli |
17.00-17.30 | Chef Salvatore de Rinaldi – Bongiovanni | Pizza world |
17.30-18.00 | Head Chef Novotel Bucsa Dumitru | Premium beef – part 4 Muschi de vita Creekstone |
PROGRAM LUNI 18.11.2024
10.00-10.30 | Head Chef Pullman Marian Oancea | Modern breakfast |
10.30-11.00 | Chef Salvatore di Rinaldi | Pizza world |
11.00-11.30 | Chef David Caballero Puig- Masdeu | Morning apetizers |
11.30-12.00 | Formator cofetarie si ciocolaterie Rodica Bunea | Christmas is coming |
12.00-12.30 | Head Chef Novotel Bucsa Dumitru | Premium beef – part 5 – Vrabioara de vita Creekstone |
12.30-13.00 | Gourmet Technical Advisor & Chef Peter Remmelzwaal – Veliche | Veliche chocolate -Euphoria, Temptation, Obsession |
13.00-13.30 | Chef Cosimo Taddei – Ristoris | Made in Italy part 5 – Orecchiette pasta with ‘nduja sauce |
13.30-14.00 | Chef Salvatore di Rinaldi | Pizza world |
14.00-14.30 | Head Chef Novotel Bucsa Dumitru | Premium beef – part 6 Gulash beef ribs |
14.30-15.00 | Pastry Chef Daniele Combi – Debic | Premium Debic dessert |
15.00-15.30 | Chef Cosimo Taddei – Ristoris | Made in Italy part 6 – Pork fillet beer sauce |
15.30-16.00 | Pastry Chef trainer Mirela Murarus | Modern cake finishing |