
OmniaGusti te invita intr-o Calatorie a Gustului la Foodservice & Hospitality Expo 2025
La editia din acest an a celui mai important eveniment dedicat industriei HoReCa din Europa de Sud-Est, OmniaGusti iti propune un concept aparte – „Calatoria Gustului”. Este mai mult decat o simpla participare la expozitie: este o calatorie intr-un univers al aromelor, al inspiratiei culinare si al inovatiei in gastronomie si cofetarie.
Indiferent daca vorbim despre cofetarie sau bucatarie, despre fine dining sau food-to-go, OmniaGusti vine cu solutii complete pentru fiecare segment al food-service-ului, reunind expertiza unor branduri de renume si a unor profesionisti din Romania si din strainatate.
„Am creat un spatiu diferit, construit in jurul ideilor care inspira, al gusturilor care provoaca si al oamenilor care transforma bucataria intr-o arta. Este felul nostru de a sustine comunitatea HoReCa si Cofetarie– oferind solutii inteligente, expertiza aplicata si o experienta completa. Vom explora impreuna teme actuale precum sustenabilitatea, eficienta in procesele de productie, dar mai ales vom celebra creativitatea si placerea de a da viata unor gusturi memorabile.”
Ce te asteapta la standul OmniaGusti?
- Show-uri culinare live cu chefi consacrati din Romania si din afara tarii
- Demonstratii de cofetarie si patiserie sustinute de maestri ai dulciurilor
- Discutii aplicate despre trend-uri, inovatie si eficienta
- Lansari de produse si solutii profesionale de la partenerii nostri: Debic, Veliche, Bongiovanni, Masdeu, Ristoris, Andros
- Invitati speciali: Chef Cezar Munteanu, Chef Dumitru Bucsa, Chef Orlando Zaharia
Vineri, 8 noiembrie
- 10:30-11:00 Salvatore de Rinaldi
- 11:00-11:30 Pastry Chef Alex State
- 11:30-12:00 Chef David Caballero
- 12:00-13:00 Chef Orlando Zaharia
- 13:30-14:00 Pastry Chef Willem Verlooy
- 14:00-14:30 Chef Dumitru Bucsa
- 14:30-15:00 Pastry Chef Jeremy del Val
- 15:00-16:00 Chef Orlando Zaharia
- 16:00-16:30 Pastry Chef Danielle Combi
- 16:30-17:00 Chef Salvatore Manno
- 17:00-17:30 Chef David Caballero
Sambata, 9 noiembrie
- 10:30-11:00 Chef David Caballero
- 11:00-11:30 Pastry Chef Danielle Combi
- 11:30-12:00 Chef Salvatore Manno
- 12:00-12:30 Salvatore de Rinaldi
- 12:30-13:00 Pastry Chef Jeremy del Val
- 13:30-14:30 Chef Cezar Munteanu
- 14:30-15:00 Pastry Chef Willem Verlooy
- 15:00-15:30 Chef Dumitru Bucsa
- 15:30-16:00 Salvatore de Rinaldi
- 16:00-16:30 Pastry Chef Jeremy del Val
- 16:30-17:30 Chef Cezar Munteanu
Duminica, 10 noiembrie
- 10:30-11:00 Pastry Chef Willem Verlooy
- 11:00-11:30 Pastry Chef Jeremy del Val
- 11:30-12:00 Chef Dumitru Bucsa
- 12:00-12:30 Pastry Chef Mirela Murarusi
- 12:30-13:00 Salvatore de Rinaldi
- 13:30-14:00 Pastry Chef Danielle Combi
- 14:00-14:30 Chef Salvatore Manno
- 14:30-15:00 Pastry Chef Alex State
- 15:00-15:30 Bongiovanni
- 15:30-16:00 Chef David Caballero (