fbpx

Demonstratii culinare – Show Culinar și Inovație by Macromex Horeca – Day 2

 Macromex Horeca la FoodService & Hospitality Expo 2024 – O experiență culinară unică!

Suntem Macromex Horeca, lideri în furnizarea de soluții complete pentru industria HoReCa, și suntem încântați să participăm pentru a doua oară la FoodService & Hospitality Expo 2024, care va avea loc între 16 și 18 noiembrie. Anul acesta, ne afişăm mai spectaculos ca niciodată!

La standul nostru, vă invităm să trăiți o experiență culinară unică, cu momente de live cooking show susținute de chefi renumiți din industrie, care vor aduce la viață preparate inovative și gustoase.

Veți avea ocazia să degustați produse din portofoliul nostru, inclusiv nouătăți care sunt perfect adaptate cerințelor pieței HoReCa.

 Ce vă așteaptă la standul Macromex Horeca? 

  • Live cooking shows cu chefi de renume, care vor crea preparate spectaculoase și vor împărtăși tips & tricks.
  • Degustări de produse, pentru a experimenta calitatea și diversitatea ingredientelor noastre.
  • Meniuri complete personalizate pentru locațiile HoReCa, cu soluții inovative care îmbunătățesc oferta culinară a fiecărei locații.
  • Inspirație și creativitate pentru a vă ajuta să vă transformați meniurile și serviciile.
  • Networking și oportunități de colaborare cu profesioniști din industrie.
  • Dezbateri și paneluri de discuții despre noutăți și trenduri în industria HoReCa, cu experți care vor împărtăși cele mai recente tendințe și soluții inovative pentru succesul în domeniu.
  • Soluția de digitalizare a aprovizionării prin platforma bocado.ro

Ne dorim să fim mai mult decât un furnizor de produse – vrem să fim partenerii voștri de încredere în dezvoltarea afacerilor din industria HoReCa!

Vă așteptăm cu drag la standul Macromex Horeca pentru a descoperi soluții inovative, a învăța de la cei mai buni și a explora ultimele tendințe din domeniu.

Alături de noi vor fi partenerii de la Eisberg, TeamFresh, Kralex, Chefi de Romania, Leida care vor complete momentele de inspirație în industrie.

Experiența la stand va fi completată de un specialist în nutriție și un Wine Specialist care va oferi un pairing echilibrat între preparate și vinuri.

Programul complet al evenimentelor la Standul Macromex Horeca, D7:

SÂMBĂTĂ, 16.11.2024 – Day 1:

  • 11:00 – 11:20 – Pastry Chef Adina Sima, Brutărie & patiserie La Lorraine.
  • 11:30 – 11:50 – Chef Ettore Visintini, Legume congelate în bucătăria modernă.
  • 12:00 – 12:20 – Chef Florin Mihai, Versatilitatea produselor sous-vide Edenia Chef.
  • 12:30 – 12:50 – Chef Gabriel Gorgan, Soluții cu Philadelphia.
  • 13:00 – 13:20 – Chef Alexandru Vreme, Meniuri asiatice cu panetate.
  • 14:00 – 14:30 – Chef Ștefan Popescu, Sous-vide în salate.
  • 14:40 – 15:30 – Pastry Chef Mirela Cață, Philadelphia în noi tipuri de desert de restaurant
  • 15:40 – 16:00 – Chef Florin Mihai, Noodles & Orez cu produse noi asiatice.
  • 16:10 – 16:30 – Chef Ion Toma, Versatilitatea produselor sous-vide cu condimente Kralex.
  • 16:40 – 17:00 – Chef Jakob Hausmann, Deserturi Horeca Dr Oetker Professional.

 DUMINICĂ, 17.11.2024 – Day 2:

  • 11:00 – 11:20 – Pastry Chef Adina Sima, Brutărie & patiserie La Lorraine.
  • 11:30 – 11:50 – Chef Ettore Visintini, Legume congelate în bucătăria modernă.
  • 12:00 – 12:20 – Chef Florin Mihai, Versatilitatea produselor sous-vide Edenia Chef.
  • 12:30 – 12:50 – Chef Gabriel Gorgan, Soluții cu Philadelphia.
  • 13:00 – 13:20 – Chef Florin Mihai, Noodles & Orez cu produse noi asiatice.
  • 14:00 – 15:20 – Cooking Battle ‘Finaliștii Star in Chef Zone’ cu Chef Laurențiu Hairadin, Liviu Morărescu și Gabriel Gorgan.
  • 15:30 – 15:50 – Chef Marco Favino, Sous-vide fine dining.
  • 16:00 – 16:20 – Chef Mihai Dragomir, Urban food cu accente de fine dining.
  • 16:30 – 16:50 – Chef Ionuț Toma, Versatilitatea produselor sous-vide cu condimente Kralex.
  • 17:00 – 17:20 – Chef Jakob Hausmann, Deserturi Horeca Dr Oetker Professional.

  LUNI, 18.11.2024 – Day 3:

  • 12:00 – 12:20 – Pastry Chef Adina Sima, Brutărie & patiserie La Lorraine.
  • 12:30 – 12:50 – Chef Florin Mihai, Versatilitatea produselor sous-vide Edenia Chef.
  • 13:00 – 13:20 – Chef Gabriel Gorgan, Soluții cu Philadelphia.
  • 13:30 – 13:50 – Chef Florin Mihai, Trenduri asiatice
  • 14:30 – 14:50 – Chef Florin Mihai, Noodles & Orez cu produse noi asiatice.
  • 15:00 – 16:00 – Panel cu Chef Alin Vădean, Chef Daniel Palici, Chef Cătălin Bejenariu, Chef Vlad Pădurescu.
  • 16:10 – 16:20 – Chef Ionuț Toma, Versatilitatea produselor sous-vide cu condimente Kralex.
  • 16:30 – 16:50 – Chef Jakob Hausmann, Deserturi Horeca Dr Oetker Professional.
Detalii eveniment
Detalii eveniment
Parteneri